Però què diu el candidat socialista?

No aspirem a un milió de pernoctacions, sinó a que un milió de turistes pernoctin

19 mayo 2017 22:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Em disgusta començar aquest article fent retrets. De fet, però, encara em disgusta més que el partit socialista no hagi entès, o volgut entendre, una cosa tan senzilla com que Tarragona té uns atractius turístics tant inqüestionables, com menystinguts per una gestió i una política que per no estar, no ha estat ni d’aparador.

És vergonyós que s’intenti enganyar a la ciutadania dient que a la ciutat ens visiten 2,7 milions de turistes a l’any. Això significa que Tarragona és un PortAventura permanent. No s’ho creu ningú, a no ser que el candidat del partit socialista, Josep Fèlix Ballesteros, tingui en compte qualsevol cosa que es bellugui a la ciutat a l’hora de comptar els turistes.

Hem de tocar de peus a terra i la realitat és que en els últims anys Tarragona ha patit una política de promoció turística (per qualificar-ho d’alguna manera) de molt baixa volada i mancada d’ambició. Sort en tenim de la iniciativa privada i ciutadana que ha estat capaç de suplir amb no poc esforç la seva deixadesa. Els socialistes fan veure que no se’n recorden quan el seu govern municipal no creia gens ni mica en Tarraco Viva? Podríem fer un llarg repàs de com l’administració Ballesteros han “ajudat” a les manifestacions de tota mena que no tenen altre objectiu que impulsar la marca Tarragona. Potser arribarà el dia en què el candidat del PSC ens explicarà què han costat i per a què han servit tots els viatges, anades i vingudes de presumpta promoció turística de la ciutat.

A les fotos fa molt de goig, però amb això, per sorprenent que li sembli, no n’hi ha prou per promocionar una ciutat que es mereix una política decidida, creïble i ben planificada.

Torno a repetir per si a algú no li ha quedat clar: al que aspirem no és a aconseguir un milió de pernoctacions anuals a la ciutat de Tarragona, sinó a què un milió de turistes pernoctin a la ciutat, que és molt diferent. Entre altres coses perquè la xifra que des de CiU aspirem a assolir supera el nombre de pernoctacions que el partit socialista, amb tanta vehemència, es vanta d’haver assolit.

Mal anem quan aquests conceptes bàsics no es tenen clars. Ho sento, però qui ha ficat la “poteta”, i fins al fons, ha estat, de nou, el PSC.

Comentarios
Multimedia Diari