Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Quan la sàtira es converteix en falta de respecte

Whatsapp

Fa pocs dies parlava amb un company i m’explicava la seva disfressa quan li vaig dir: això és faltar al respecte! I d’aquest fet n’ha sortit aquesta opinió per escrit. Es diu que per Carnaval tot s’hi val. Sí i no, és la meva opinió.

Sóc un defensor de la denúncia social, de la sàtira i del Carnaval, on es pot denunciar públicament i fer mofa d’aquells i d’allò que afecta la nostra ciutadania, els nostres drets i la nostra convivència. Però la fina línia que separa la falta de respecte de la sàtira fa que molts de vosaltres, des d’una posició il·lusa i deixats portar per la rauxa (sense el seny), no prengueu consciència que la mort, les víctimes i/o les malalties no són temes que es poden parodiar.

Hi ha una infinitat de temes, de situacions, i d’(ir)responsables als quals assenyalar i caricaturitzar, per tant, penso que potser no cal disfressar-se, per exemple, de víctima d’un atemptat.

Ricard Fernéndez Pascual

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También