'Tarragona està preparada per fer història i la farà'

01 julio 2017 16:33 | Actualizado a 01 julio 2017 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tarragona enfila la recta final cap als XVIII Jocs Mediterranis, la competició poliesportiva per excel·lència dels països de la riba mediterrània.

A partir del 22 de juny del 2018 més de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 periodistes i 3.500 voluntaris ompliran durant deu dies les diferents seus on es disputaran les competicions.

Des del Govern de la Generalitat ens hi hem compromès des del primer moment. Primer, fent costat a la candidatura de Tarragona. I després, un cop proclamada ciutat organitzadora, implicant-nos de manera clara en l’organització d’aquest esdeveniment.

Hem aportat fins a 17 milions d’euros per fer possible els Jocs, bona part dels quals s’han destinat a construir el nou Palau d’Esports. La nostra implicació es manté intacta, per convicció i per compromís amb el país.

Perquè els Jocs Mediterranis són molt més que una cita esportiva, són sobretot una gran oportunitat per dinamitzar la ciutat, el seu entorn i el país en el seu conjunt.

Durant aquests deu dies tindrem una nova oportunitat per ensenyar al món el potencial esportiu i organitzatiu de Catalunya, per demostrar, un cop més, de què som capaços.

Però per fer-ho possible és imprescindible que tots treballem intensament i de manera coordinada per tenir-ho tot a punt per al 2018. Ja no s’hi val a badar. Nosaltres no ho farem, com ja hem demostrat i acreditat, perquè sabem que el país s’hi juga el prestigi internacional.

Els Jocs Olímpics del 92 van ser un èxit perquè la societat i les administracions vam anar tots a l’una i ara Tarragona ens demana que fem el mateix. Perquè la ciutat sap que està preparada per fer història i jo estic convençut que la farà.

Comentarios
Multimedia Diari