Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona, una ciutat d´esquenes al mar

Whatsapp

La notícia que l’Autoritat Portuària vol prohibir les pràctiques esportives, d’oci i turístiques aquàtiques en un radi de 4 milles és una mesura que perjudica a tots els tarragonins.

Està clar que Tarragona té dues barreres a l’hora d’apropar-se al mar, una són les vies d’adif i l’altre el Port.

El Port de Tarragona és un dels que en diuen «brut» pel carbó i el cereal. És molt difícil que convisquin el turisme, l’oci i l’esport nàutic amb un port com el de Tarragona, en el que primem les mercaderies, i són, no massa netes. A...i, Port Tàrraco quedarà com un varadero de iots de multimilionaris, sols de iots.

La ciutat de Tarragona sols li queden dues alternatives. La primera seria reduir la influència del Port i l’altre crear un nou complex turístic i esportiu nàutic al marge d’una Autoritat Portuària que sols ens fa la guitza. Sols cal mirar les dificultats que posen per deixar el cotxe a l’hora de gaudir d’un dinar sarralenc.

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También