Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 22:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per un Reus lliure de Wifi

Divendres passat va sortir la notícia publicada: l’Ajuntament de Reus vol implantar el servei de Wifi gratuït a tot el centre de la ciutat, el qual amb el temps s’ampliaria a la resta de la ciutat per arribar a tot arreu.

La meva queixa és perquè no estic d’acord amb la utilització d’aquest sistema, ja que no s’han tingut en compte els drets que tenim a viure en un espai sense ones les persones i sobretot els infants, ja que no estan pensat en les conseqüències que comporta. Hi ha molts estudis sobre els impactes negatius en la salut (sobretot infantil) que provoquen les ones electromagnètiques. Tothom té dret a viure sense radiacions i hi ha altres sistemes per cable per accedir a la tecnologia que no fan mal a ningú.

Lorena Martín Jiménez

(Reus)

Salou, ciutat sense llei

Borratxeres, droga, prostitució, desordre, mala educació, brutícia: incivisme total! Les persones que vivim a Salou estem patint diàriament un sèrie de conductes, especialment per part dels qui, venint de fora, s’han quedat a viure a Salou, que es podrien esmenar si el Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana fossin més responsables i eficaços en les seves intervencions. No fa falta gaire per veure la degradació que està patint aquesta bonica ciutat costanera catalana.

Tot passant pels carrers, has de veure com escupen i es moquen de mala manera al teu davant, tiren papers per terra, deixen ampolles i envasos on els sembla, orinen a les cantonades i als contenidors... Només passant pels carrers t’adones que tenen els terrats en condiciones deplorables: bicicletes, somiers, matalassos; la roba estesa de qualsevol manera; la música a tot drap... Un incivisme total! A partir de les 12 de la nit surt un estol de dones forasteres prostituint-se pel carrer de la manera més fastigosa que es pot imaginar... I la venda de la droga, a l’abast de tothom. La feina dels Mossos i de la Urbana és avisar-los i dir-los que aquí les coses no funcionen així i actuar amb contundència amb els qui reincideixen. Si ells no actuen, qui ho ha de fer? No són ells els qui sobren per fer aquesta feina? No tenim perquè aguantar la fama que a Salou tot s’hi val!

És indignant aquesta actitud dels organismes (Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana) que hi són per vetllar pel bé dels ciutadans i de la ciutat i en canvi miren cap a un altre cantó o fan el ronso o diuen que això es normal.

Des d’aquí faig una crida als superiors d’aquests organismes perquè siguin més curosos a l’hora d’escollir gent per a aquesta tasca tan important, per poder viure a la nostra ciutat de manera cívica, ordenada, respectuosa amb els altres, tal com tots ens mereixem i volem.

Salvador Aymamí i Miralles

(Salou)

La comisión Pujol

Ha finalizado en el Parlamento catalán la comisión de investigación sobre el caso Pujol. Y el colorido desfile de personajes ha demostrado que la administración catalana se había convertido en muchos casos en un entramado de intereses del que todos se beneficiaban: políticos, amigos, conocidos y familiares.

De las conclusiones me ha sorprendido la de CiU. Según ellos la corrupción en Cataluña era culpa de «los fallos en el sistema fiscal de España». Ya era raro que no sacaran a pasear a España como culpable. Resulta ahora que los Pujol, Montull y Millet eran unos santos inocentes que se lo llevaban calentito por culpa de los errores españoles.

Juan Sánchez Manrubia

(Barcelona)

Comentarios
Multimedia Diari