Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 21:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La incertesa de vot del senyor Domingo

La incertesa de vot del senyor Domingo (carta del dia 24/09/2015) és la millor opció per votar un canvi profund; no tan sols això, sinó que també pot servir per esperonar tots aquells companys i companyes que es trobin en la seva situació.

Ja no ens afecten gaire les amenaces de Madrid (que després han de desmentir), o la falsificació dels comunicats europeus, o la manipulació partidista del constitucional... o promeses com aprovar l’Estatut (antic Govern).

La gran diferència és que hi ha al davant una formació creada des de la base. A diferència d’altres formacions, el seu vot no és important tan sols perquè guanyi un partit, votant pels qui estem il·lusionats a canviar les coses també vostè contribuirà a decidir quin país hem de construir. Ens ajuda?

Carles Clanxet

(Tarragona)

Festa per a tothom, Santa Tecla 2015

Enguany hem celebrat la 25a edició de «Festa per a tothom», vint-i-cinc anys consecutius que els discapacitats podem assistir i gaudir de multitud d’actes de Santa Tecla, la Festa Major de Tarragona. Són molts anys plens d’anècdotes, d’amistats, de somriures i de passar-ho molt bé.

Com a discapacitat, en el meu nom i dels meus companys volem donar el nostre agraïment a tots els que fan possible que puguem viure intensament la nostra Festa Major.

Gràcies a l’Ajuntament de Tarragona, que, a través del Servei Municipal de la Discapacitat, organitza aquest programa; gràcies a l’empresa Dow Chemical Ibérica, que promociona el voluntariat entre els seus empleats i aporta els diners del patrocini econòmic, i també el nostre agraïment a tots els amics que ens ajuden i acompanyen en tot moment. Sense tots vosaltres no podríem integrar-nos tan activament a les festes.

Menció especial als dos pilars que durant les festes i moltes setmanes abans ja estan dedicant-se amb entusiasme a planificar-ho perquè tot vagi sobre rodes; gràcies Romà Solé, del Servei Municipal de la Discapacitat, i gràcies «Pitu» Josep Borronat, cap d’Assumptes Públics de DOW Chemical.

Ja estem esperant l’any que ve per poder tornar a gaudir tant com ho hem fet tots aquests anys.

Carles Balañá Magrané

(Tarragona)

Carta oberta a l’alcalde d’Amposta

Amic Adam,

El dimecres passat vas entrar a casa meva sense el meu consentiment. Després de passar per la plaça del Mercat i veure’t com des de la tribuna d’oradors t’adreçaves als ciutadans que havien acudit a l’acte organitzat per Junts pel Sí, en arribar a casa, dintre de la bústia, em vaig trobar una carta teva que, com a alcalde, em demanaves el vot per a la mateixa candidatura (per cert, una carta molt similar a la que va adreçar l’alcalde de Riba-roja d’Ebre als seus conciutadans).

Si t’hagués volgut escoltar, m’hauria quedat, i ja saps que si no ho vaig fer no va ser per tu, sinó per la majoria de la gent que t’acompanyava. T’ho diré francament: la teva carta va ser un despropòsit.

Com a alcalde t’hauries d’haver mantingut neutral; enguany ja vas gaudir del teu moment durant la campanya de les municipals. La carta que vaig rebre dimecres senzillament sobrava.

Suposo que ets conscient que vas arribar a l’alcaldia per dos motius principals: pel cansament dels ciutadans d’Amposta amb aquells que feia 28 anys ininterromputs que governaven la ciutat i perquè vas saber reunir a la teva llista gent de pensament molt divers.

Si no vols perdre la confiança que molts de ciutadans d’Amposta van dipositar amb tu el 24 de maig, intenta no cometre més errades com aquesta.

Salut i molta sort!

Joan Ferré Verge

(Amposta)

Comentarios
Multimedia Diari