Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 15:25 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En perill de perdre una oportunitat de vida i treball digne

No escriuria això si no fos una necessitat, i ara passo a informar d’aquesta insostenible situació.

Sóc aturat de llarga duració, tinc 55 anys i sóc part d’una unitat familiar, visc d’una ajuda de 426 euros, que finalitza el maig.

La meva dona també està a l’atur i sense cap prestació. He fet tot el possible per integrar-me al món laboral, he buscat totes les possibilitats, cursos, entrega de currículums. Sóc soci fundador d’una associació d’aturats, que lluita per buscar solucions a l’atur.

Fa 3 mesos he presentat un projecte en un programa d’autoocupació per a petits emprenedors, que la regidoria d’Acció Social junt amb Fundació La Caixa van portar a la meva localitat de Torredembarra, el programa es diu «INCORPORA».

És un projecte destinat a persones amb pocs recursos, aturats, per tenir la possibilitat de poder viure dignament, amb l’esperança de poder treballar.

El projecte ha sigut aprovat i el crèdit de 15.000 euros concedit!, però hi ha un inconvenient! He de tenir un dipòsit de 800 euros per accedir aquest crèdit, que després es torna!, estic lluitant per aconseguir-lo!, les persones que conec també estan en situació precària.

Hem lluitat molt per complir tots els requisits que demanen per portar aquest projecte endavant: buscar local, proveïdors, i sempre amb la supervisió d’una tècnica de viabilitat autoritzada del programa INCORPORA, i tota aquesta feinada sense recursos econòmics (temps i moltes paraules).

La il·lusió és molt gran!, i les ganes de sortir d’aquesta situació també! El crèdit, aprovat i concedit! Però el cert és que ho perdrem, ho perdrem tot! És una situació desoladora...

Què pensar? Què fer? Per això agrairia que aquest mitjà de comunicació publiqui aquest problema, i amb l’esperança que algú ens ajudi! És només prestar els 800 euros i en pocs dies els tornem!, la mateixa Caixa els ho pot explicar! D’això depèn una família! Telèfon de contacte 662 088 119. Tota la informació que exposo és demostrable. Gràcies.

José Alba Biarge

(assoc.aturatstdb@gmail.com Torredembarra)

Los discapacitados y PortAventura

Este año el parque PortAventura ha modificado la normativa y ahora solamente tienen el acceso asistido los que tengan más del 33% de discapacidad y reconocida movilidad reducida (esto prácticamente limita solo a los que van en silla de ruedas, y limita los casos, como el mío, que el problema es que no pueden aguantar una cola ni espectáculos sin estar sentados).

Supone una gran discriminación, ya que nos están vetando, en mi caso, ya tengo las vacaciones compradas, y pases anuales para mi familia, exceptuando el mío, que, también por nueva normativa, no puedo comprarlo como siempre por web sino tengo que presentarme allí en taquilla, con lo que no puedo hacerlo hasta el día de llegada (otra cola en atención al cliente...).

Como parece ser que no soy el único afectado rogaría a Port Aventura, recapacite y valore todos los problemas e ilusiones rotas que está creando este cambio.

José Manuel Cifuentes

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari