Una botiga de joguines no és un basar xinès

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Com a botiga de joguines de Cambrils poble, voldria realitzar una queixa sobre la notícia apareguda al diari en data 10/12/14, en l’article de Societat, a la pàgina del vostre diari: 500 joguines immobilitzades en 4 botigues de Cambrils, ja que no queda prou explicada la notícia, ja que les botigues investigades són 2 basars xinesos del poble i de la platja.

Com a botiga de joguines, totes les joguines que estan a la venda en el nostre establiment compleixen la normativa europea i tenen la seva fitxa de fabricació. Si no compleix la normativa en queda rotundament prohibida la venda.

Així mateix, voldria comentar que, gràcies a aquesta notícia, he hagut de sentir comentaris que personalment no m’agraden i que no són correctes i que devaluen la professionalitat de les botigues de joguines de Cambrils que no són basars xinesos, sinó que són professionals del sector de la joguina, i que quan tenim algun problema en la fabricació de la joguina és la mateixa fàbrica la que fa retirar el producte.

Agrairia que quan es plasma la notícia es faci referència al tipus d’establiment on s’han realitzat les immobilitzacions de les joguines i que no es posi en el mateix sac tots els establiments que venem joguines. Una botiga de joguines no és un basar xinès.

Eduard Borràs i Marco

(Cambrils)

Comentarios
Multimedia Diari