Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Una travessa per recordar Fermí Morera

Whatsapp

Avui és el dia de tornar a parlar del gran Fermí Morera i agrair, una altra vegada, al Josep i la Maite que tinguessin aquesta gran idea d’organitzar la travessa per recordar aquesta bellíssima persona. Sens dubte, hi ha pocs memorials esportius que rememorin l’empremta d’un periodista com el Fermí. El Fermí, a part de ser un gran professional, va ser una persona totalment íntegra i que es va fer estimar per molts esportistes. En aquest dia el Fermí segur que estaria molt content per tot el que està passant esportivament: el seu Nàstic a segona A; l’ascens del Reus Deportiu a segona A, i molt nerviós per aquest intent de l’Òscar Cadiach per assolir aquest vuit mil que li falta.

M’agradaria acomiadar-me de totes les persones que llegeixen aquest article, dient que volen ser unes línies recordant la gran trajectòria que ens va deixar i dir-li que encara queda molta gent que el tenim present i que, sempre, per aquestes dates, el redactor en cap d’Esports del Diari de Tarragona, el Francesc Joan, em truca i em recorda que s’acosta el dia de fer-li, a través d’aquestes modestes paraules, un homenatge i poder rememorar la seva empremta. Fermí: Nedo aquesta travessa recordant moltes vivències compartides tots dos junts i que humilment és el meu sentit homenatge. Fins a l’any que ve!

Jordi Cervera Martínez

(Regidor delegat de l’Àrea d’Esports. Reus)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También