Arriba la cita anual dels empresaris

El debat girarà entorn dels conceptes de competitivitat i creixement

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest pròxim dimecres, 21 d’octubre, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà una nova Jornada Gresol, la catorzena d’ençà que iniciarem aquest projecte l’any 2001 a l’incomparable marc del monestir de Poblet i que hem passejat des d’aleshores per tot el nostre territori: Montblanc, Reus, Salou, Valls, Tortosa, la Pineda-Vila-seca, Amposta, el Vendrell, amb la vocació de fer valdre la seva rellevància estratègica.

Naixíem amb una voluntat clara: convertir-nos en un espai de debat i reflexió per al sector empresarial, una fita que hem assolit al llarg dels anys fins a arribar a esdevenir un punt de trobada de referència dins del teixit empresarial català. Hem tingut més de 200 ponents en aquestes edicions, tots ells de gran prestigi. Un exemple és que a la tercera edició ens va acompanyar un figura de prestigi mundial com Mikhail Gorbatxov.

Aquest cop, amb gairebé una dècada i mitja de confrontació d’idees, ens reunim en un moment de canvi, després d’un període llarg i feixuc que sembla que a poc a poc abandonem, per inaugurar una nova etapa de reptes i oportunitats emmarcada en un món global. És per això que el debat girarà entorn dels conceptes de competitivitat i creixement, amb la participació de dotze ponents de rellevància en l’àmbit polític, econòmic, social i cultural.

Ells, com a experts en la matèria, ens aportaran una visió polièdrica sobre l’actualitat econòmica, tot generant un col·loqui enriquidor on un cop més es tractaran temàtiques cabdals.

Perspectives actuals, innovació, creativitat, models i fórmules d’èxit seran només alguns dels eixos vertebradors de la tertúlia, organitzada en tres taules de debat. Com sempre hem procurat dissenyar un programa a l’altura de les vostres expectatives, comptant amb la presència dels especialistes més destacats, entre d’altres: Àngel Ron, president de Banco Popular; José G. Montalvo, catedràtic i professor d’Economia a la UPF; Eugeni Bregolat, diplomàtic i ambaixador a la Xina; Miquel Roca, advocat; María Cura, directora general de la primera consultora iberoamericana de comunicació i relacions públiques; Íñigo F. de Mesa, secretari d’estat d’Economia i Suport a l’Empresa; Maties Gomà-Camps, ceo d’una de les principals indústries del nostre territori; Xavier Gangonells, secretari general de l’Associació Espanyola de Directius, o Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Vosaltres, els empresaris sou els veritables protagonistes de la Jornada, fent-la possible amb la vostra resposta participativa. Començarà a les 9 i acabarà amb un dinar còctel de networking. Les inscripcions cal fer-les a inscripcions@gresol.org. Estarem encantats de saludar-vos personalment.

Comentarios
Multimedia Diari