Carta oberta a Albert Abelló

19 mayo 2017 23:08 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sóc ciutadana de Tarragona i mare de dos fills de 9 i 11 anys que van fer la col·lecció de cromos del Club dels Tarraconins. Penso que l’estratègia de campanya del seu Departament de Màrqueting d’imitar aquesta educativa i fantàstica col·lecció ha estat molt brillant. Ha aconseguit captar l’atenció d’un munt de famílies. Jo personalment no sabia qui era vostè.

Li volia fer saber el meu gran malestar per l’existència del cromo número 58 on s’ofereix una imatge molt desafortunada d’una persona afectada de malaltia mental. Aquest cromo es va distribuir la setmana passada amb el Diari de Tarragona i a hores d’ara el tenen molts nens de Tarragona que segurament no han rebut la informació adequada sobre el poc que té a veure aquesta imatge amb una persona afectada de malaltia mental. Des de la meva modesta posició, li proposo que editin un altre cromo número 58 sobre el personatge Pere Mata que ofereixi una visió adequada per a nens sobre aquesta qüestió.

Pot assessorar-se sobre la imatge en qualsevol entitat del sector o el mateix Institut Pere Mata. Estic convençuda que estaran encantats d’ajudar-lo.

L’existència d’aquest nou cromo hauria de ser adequadament publicitada perquè pugui arribar a estar enganxat a sobre de l’anterior a l’àlbum de tothom. Moltes gràcies.

Irene Fernández

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari