Desatesa platja Llarga

19 mayo 2017 17:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Considerant acabada l’època estiuenca, algú –de forma irresponsable– ha decidit retirar les cabines supletòries dels serveis sanitaris obligatoris, en llocs, on tants ciutadans acostumen a passejar, encara que no sigui estiu.

Concretament, en el lloc proper on s’instal·len les dependències de la Creu Roja, a les rodalies del restaurant Mirall d’Estiu, existeix un sanitari fix amb una corda al seu voltant impedint la seva obertura, com a tota reparació, quedant completament inutilitzat. En el seu lloc es va instal·lar l’esmentada cabina supletòria, que és la que ara han retirat. Per tant, ha quedat la platja sense cap servei, ni fix ni supletori, en aquest lloc i en altres punts en què també n’hi havia.

Sorprèn trobar-nos, en altres platges del nostre litoral, serveis d’aquest tipus, fets d’obra, oberts tot l’any, situats cada 200 metres i completament nets i cuidats. Aquestes poblacions que disposen d’aquests serveis no són Patrimoni de la Humanitat, ni de bon tros!

Per què a Tarragona sempre tenim aquestes mancances incomprensibles? Pregaria, a qui correspongui, alguna solució al problema.

Àngel Casas Señor

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari