Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Crit d’auxili del litoral català

01 abril 2024 11:37 | Actualizado a 01 abril 2024 11:38
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les platges demanen auxili. El temporal d’aquests dies ha engolit bona part del litoral de casa nostra. En molts casos, quasi es podria dir que la platja com a tal ha desaparegut.

I tot plegat ha passat en plena Setmana Santa, després d’unes setmanes que semblava que arribava l’estiu. Per posar un exemple, Divendres Sant el passeig de Cambrils estava ple de pedres arrossegades pel mar, mostra del fort onatge que hi havia hagut hores abans.

Però l’ocupació turística ha anat bé. El volum de visitants ha estat positiu i l’oferta diversa que tenim des de fa anys i que va molt més enllà del sol i platja ajuda que el nostre territori sigui atractiu faci el temps que faci.

El turisme esportiu ha estat la clau d’aquests darrers dies. Però hem de pensar bé com gestionar el nostre litoral. Hem de reposar sorra cada dos per tres? Hem de millorar el manteniment? Com ens hem d’adaptar als canvis que ens porta el clima?

El debat està servit. I mentre busquem solucions, insisteixo, cal que siguem prudents. No puc deixar de pensar en les dues persones que van morir dijous al Miracle. El mar és bonic i traïdor alhora. No ho oblidem.

Comentarios
Multimedia Diari