Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Saint George que repta Sant Jordi

21 abril 2024 18:45 | Actualizado a 22 abril 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Torna la Diada de Sant Jordi. Aquell dia que tant ens agrada als catalans. La jornada més nostrada en què, malgrat caure en laborable, tots trobem una estona per passejar, rumiar, remenar, fullejar i comprar.

Per planificar les lectures de l’any i, si tenim ocasió, conèixer els nostres autors favorits. El nostre Sant Jordi és molt Sant Jordi i el toc de color el posa la bonica rosa en totes les seves varietats, mentre mirem amunt, al cel, esperant que el temps ens acompanyi. Però no massa lluny de casa hi ha qui viu un altre Sant Jordi.

Una celebració amb criquet, sessions de te i música dels Beatles o Freddy Mercury. A la localitat mallorquina de Calvià han decidit estrenar enguany la celebració de Saint George, patró d’Anglaterra, per agrair la fidelitat del turisme anglès a la zona durant tants anys.

Ni més ni menys. L’Ajuntament ho justifica i diu que es farà en paral·lel al Dia del Llibre, però el cert és que el nom de la cosa ja se l’endú la festa anglesa.

Que molt bé, que és bo tenir deferències cap a la gent que ve de vacances, i diuen que serà cohesionador. Però, què voleu que us digui, jo ho trobo exagerat.

Comentarios
Multimedia Diari