Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Escollir el nom de les coses

  25 febrero 2024 11:43 | Actualizado a 25 febrero 2024 14:00
  Mònica Just
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Escollir el nom de les coses té (i permetin-me la redundància) la seva cosa. Sempre l’ha tingut. És significatiu i alhora menys transcendent del que hauria. Però ens agradi més o ens agradi menys, genera debat.

  Quan va començar a parlar-se del projecte de l’actual Hard Rock, fa més de dotze anys, tothom donava tombs al voltant de si Barcelona World era un nom adequat. Estava a les comarques tarragonines, però, per la resta del món, Barcelona és més conegut i està a tocar de Tarragona.

  En canvi, des de casa nostra, Barcelona ho vèiem lluny i centralista. L’Aeroport de Reus també ha generat discrepàncies, així com la Universitat Rovira i Virgili. I ara el que hi ha sobre la taula és el nom de la futura estació intermodal.

  Vila-seca vol aprofitar que és a casa seva perquè el seu nom hi aparegui, però hi ha moltes variables a tenir en compte.

  S’ha d’associar a Vila-seca, a Tarragona, a la Costa Daurada o a l’Aeroport de Reus? Quina és la nomenclatura més adequada? No es generarà una crisi i avui tothom té clar que les batalles de campanar han quedat enrere, però caldrà analitzar opcions i, això sí, el debat hi serà, segur.

  Comentarios
  Multimedia Diari