Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Quan tothom decideix sumar

06 mayo 2024 10:39 | Actualizado a 06 mayo 2024 10:40
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Hi ha esdeveniments d’aquells que són exemple de col·laboració. Que són mostra del que passa quan tothom decideix sumar. Ahir s’acomiadava una Fira del Vi de Falset rècord, amb uns 35.000 visitants i xifres que superaven totes les edicions anteriors i totes les expectatives. I el pròxim pas serà la 30a edició. Segur que en faran alguna de grossa. M’hi he passat aquests dies i m’hi he trobat tothom.

Era com passejar pel Priorat, per la Rambla Nova i pel carrer Monterols al mateix temps. Tothom hi era. I això demostra l’esperit aglutinador del certamen. El sector econòmic local així ho viu, també.

I ara, a la cantonada hi tenim dos esdeveniments que també tenen aquest caràcter i que any rere any atreuen milers de persones i ens converteixen en referent, novament, arreu del món.

Aquesta setmana arriba a Reus la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, i tot just acomiadar-la serà el moment del Festival Tarraco Viva, a Tarragona. Dos exemples claríssims d’aquest caràcter que deia a l’inici: sumar, sumar i sumar. Quan tothom suma, les coses no poden sortir malament.

Comentarios
Multimedia Diari