Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Secciones
    Canales
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    La meva prioritat és Reus

    17 octubre 2022 12:29 | Actualizado a 17 octubre 2022 12:29
    Teresa Pallarés (regidora)
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Junts per Catalunya ha fet un procés de debat i ha guanyat amb una bona majoria sortir del Govern de la Generalitat. Jo crec que hi havia bons arguments per fer-ho, tot i que també hi havia arguments de pes per seguir a l’executiu. No entro en més consideracions sobre la decisió perquè la meva prioritat és ara la ciutat de Reus i la seva governança.

    Estic centrada i concentrada en la gestió municipal. Soc tinenta d’alcalde de Reus amb responsabilitats importants, i he estat també delegada del Govern al Camp de Tarragona, una feina d’enllaç entre les autoritats locals i la Generalitat. Deixaré aquesta segona feina per coherència amb la decisió del meu partit de sortir del govern de la Generalitat, això em permetrà concentrar-me del tot en Reus. No és cap mala notícia per a mi.

    Crec que la desentesa entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana a la Generalitat no és una ruptura, és fruit d’una discrepància sobre el camí cap a la independència

    Crec que la desentesa entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana a la Generalitat no és una ruptura, és fruit d’una discrepància sobre el camí cap a la independència, però també crec que ni ERC ni Junts tenen definida del tot la seva estratègia sobre això, és un tema molt complex i difícil per culpa de la intolerància, l’extremisme i les mancances democràtiques de l’Estat espanyol. El problema greu no és la discrepància entre Junts i ERC. El problema greu és la discrepància entre l’Estat espanyol i les regles de la democràcia.

    Segueixo la qüestió amb gran interès i preocupació però la meva aportació en això no pot anar molt més enllà de la de qualsevol catalana o català. El meu tema i la meva prioritat és la gestió municipal.

    La crisi a la Generalitat no té cap conseqüència a Reus. A Reus tenim una entesa exemplar i una dinàmica de treball conjunt extraordinària entre els tres grups municipals que governem

    Soc experta en gestió municipal, i en gestió de les relacions de municipis amb empreses i amb altres àmbits de govern. En això tinc gran experiència, coneixements i trajectòria. Per això és una bona notícia poder-me centrar des d’ara al mil per cent en la meva feina a Reus i per a Reus amb la gestió d’àrees tan importants com ho són l’economia, el coneixement i l’habitatge, i cada cop més en la meva candidatura a l’alcaldia de Reus amb Junts per Reus.

    La crisi a la Generalitat entre Junts i Esquerra no té cap conseqüència a Reus. A Reus tenim una entesa exemplar i una dinàmica de treball conjunt extraordinària entre els tres grups municipals que governem la ciutat, dirigits per l’alcalde Pellicer. A Reus estem i estarem units, treballant per Reus, i, si depèn de mi, també serà així en els propers mandats. Podeu estar-ne ben segurs.

    Comentarios
    Multimedia Diari