Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Agraïment a Bonanit

06 diciembre 2023 20:18 | Actualizado a 07 diciembre 2023 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un dels drets fonamentals de les persones és tenir un sostre on poder emparar-se. Cada vespre, un centenar de persones poden tenir aixopluc a Tarragona gràcies a la fundació Bonanit.

Des de fa 16 anys, aquesta entitat que va fundar Antoni Coll, du a terme la labor d’acollir els més desvalguts, «els que no tenen res ni ningú que el doni ni un copet a l’esquena», com va dir l’actual president de Bonanit, Antoni Vives, durant l’acte d’homenatge que ahir es va celebrar al Moll de Costa de Tarragona, en el qual es va reconèixer la labor d’aquesta entitat amb motiu de la celebració del 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans.

Si cada tarragoní aportés el que val un cafè se sufragaria el que costa acollir les persones que no tenen sostre que ara atén Bonanit

La vulneració de drets fonamentals és variadíssima. Juntament amb Bonanit, valedora dels sense sostre, també es va honorar la labor de la doctora Neus Roig per lluitar contra el tràfic de nadons; de Reus refugi per la feina d’acollida d’immigrants i el col·lectiu H2O per la defensa dels drets de les persones LGTBI.

És preocupant que després de 75 anys els drets humans siguin encara una declaració d’intencions més que no pas una realitat.

Comentarios
Multimedia Diari