Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Per què guanya el PP a Galícia

  23 febrero 2024 20:00 | Actualizado a 24 febrero 2024 14:00
  Josep Ramon Correal
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La meva teoria és que es pot fer un estudi sociològic amb els obituaris. Ara tinc, a més, un il·lustre col·laborador en el treball de camp.

  L’amic Lluís Foix em fa arribar una esquela publicada l’any passat a La Vanguardia. Fa així: «Agustín Castejón Roy. Español y Falangista, por la Gracia de Dios». Vegem ara un exemple de les esqueles publicades en només dos dies a La Voz de Galicia.

  «D. Jesús García (Suso de García de Bosende)»; «D. José Luis Rivero (Sito)»; «D. José Riveira (Pepe do Xastre); «D. Jesús Martínez (Casa Ferreiro de Ansede)»; «Dña. Manuela Rivera (Viuda de Alfonso el fotógrafo)»; «D. Manuel Formoso (Manoliño de Vilachave)»; «D. José Barreira (José de Agosto)»; «Dña. Manuela Carrera (Viuda de O Pisco)»; «Miguel Ángel Calvo (Polaroid); «D. Manuel Fernández (O Ferreiro de Santa Xiá)»; «D. Manuel Rioboo (Propietario Videoclub Josman); «Manuel Formoso (Manoliño de Vilachave); «Dña. Manuela Mañana (A muller de Piñeiro de Pastoriza)».

  He trobat, a través d’una anàlisi de les esqueles dels diaris, el motiu pel qual el PP guanya sempre les eleccions a Galícia

  Voleu un millor retrat d’una societat rural, conservadora i tradicional? La vigília de les eleccions va morir D. Emilio Sánchez Vázquez (Fragachá). Com no ha de guanyar el PP!

  Comentarios
  Multimedia Diari