Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Plana sí que ho té clar

15 junio 2024 21:25 | Actualizado a 16 junio 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

M’hi jugaria un pèsol que l’objectiu de crear l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona serà etern. La segona reunió del grup impulsor, integrat per vuit ajuntaments, ha determinat que d’aquí a sis mesos s’hauria de conèixer la delimitació territorial i la forma jurídica de l’entitat. Vuit mesos per determinar els límits? No vull ni pensar el que es trigarà per aclarir quina serà la capital. Com que ja es veu venir el problema, la solució és negar la major: «l’Àrea Metropolitana no ha de comptar necessàriament amb una capitalitat clara».

Una de les característiques de Tarragona és que els projectes s’eternitzen. I si l’objectiu involucra diversos municipis, ens podem morir

Què se n’ha fet de la dita catalana que reclama «les coses clares»? Tampoc no hi ha una postura clara sobre el futur tramvia i la polèmica generada amb l’Ajuntament de Salou. Mentre els polítics debaten si són mascles o femelles, l’empresa Plana, sempre tan bescantada i sempre tan assenyalada com la culpable de tots els mals de mobilitat, ha adquirit tres autocars que doblen el volum de passatgers que poden transportar. Repartits en dos pisos, tenen 98 places. En Vallcorba no està per romanços.

Comentarios
Multimedia Diari