Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Quants busos té Tarragona?

    26 mayo 2023 18:53 | Actualizado a 27 mayo 2023 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Sí que em va cridar l’atenció dels debats la nova versió de la pregunta que li van fer a Manuel Valls les passades municipals. Fa quatre anys, la directora de l’Ara va demanar al candidat de Ciudadanos si sabia quant costa el bitllet del Metro de Barcelona. Valls, que no en tenia ni idea, es va espolsar la qüestió dient: «Jo vaig en taxi».

    Aquesta vegada ha estat l’alcalde Pau Ricomà qui ha interpel·lat els seus contrincants amb una interrogació punyent: «Algú sap quants autobusos té Tarragona?». Ricomà va furgar especialment en el candidat de Junts, Jordi Sendra, el qual, emulant Valls, va respondre: «Jo vaig en moto». Ricomà encara va posar més a prova els rivals: «Algú sap quants autobusos té Reus?».

    No crec que aquesta campanya electoral passi a la història per cap frase brillant ni per cap innovació ideològica

    Es va fer el silenci i l’alcalde, amb aire de suficiència, digué: «Reus té 15 autobusos». (De fet, en té 18 si compten els tres de reserva). L’àmplia flota tarragonina fou idea de l’alcalde Nadal «per relligar els barris». Per cert, l’hereva política de Nadal, Mar Giné, va despatxar els retrets pel nyap del pàrquing Jaume I dient que el que és escandalós és que després de tants anys, cap Consistori hagi sabut arreglar el problema. Això sí que és una innovació política. En castellà en diuen «olé tus cojones».

    Comentarios
    Multimedia Diari