Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Qui finança ‘Alvise’ Pérez?

11 junio 2024 19:11 | Actualizado a 12 junio 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el cas de l’èxit eletoral de Luis Alvise Pérez Fernández amb el partit Se acabó la fiesta a les eleccions europees, també cal preguntar qui ho paga. De moment no se sap, però el que sí que sabem és el que cobrarà Alvise pels tres escons que ha aconseguit en el Parlament Europeu: 93.526 euros. A més, cadascun dels tres eurodiputats tindrà una remuneració mensual bàsica de 10.075 euros. Després cobren dietes i desplaçaments.

Josep Pla, quan volia treure l’entrellat i arribar al fons de les coses, feia una pregunta essencial: «Tot això, qui ho paga?»

Ara caldrà veure si Pérez complirà la seva promesa de sortejar íntegrament el sou entre els seus seguidors a les xarxes socials. També caldria preguntar-se per què aquestes bufonades tenen èxit electoral, ni que sigui efímer. La candidatura d’aquest sevillà exmilitant d’UPyD i de Ciudadanos ha obtingut 800.763 vots, 67.296 a Catalunya. Finalment, encara li haurem d’agrair que s’hagi presentat perquè, en cas de no haver-ho fet, els seus vots haurien anat, segurament, a Vox i llavors la carnavalada hauria cobrat més perillositat. Són reflexions per intentar trobar la resposta a la pregunta substancial: «Tot això, qui ho paga?».

Comentarios
Multimedia Diari