Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Rahola (Macià) vs. Tardà (Companys)

  24 febrero 2023 21:00 | Actualizado a 25 febrero 2023 06:45
  Josep Ramon Correal
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  En el programa Fax que dirigeix Eduard Pujol, Pilar Rahola va acusar ERC d’haver trencat la unitat independentista per interessos de partit, fet que ha provocat que ara els sobiranistes «no fem por a ningú». Joan Tardà va argumentar que l’independentisme havia assolit una majoria parlamentària, però no tenia una majoria social. Els sindicats i els principals sectors econòmics del país no són independentistes, va raonar l’exdiputat d’ERC. Per tant, cal «eixamplar el camí» per poder avançar cap a la república, va dir.

  Pilar Rahola i Joan Tardà, dos insignes republicans independentistes, van tenir dissabte un interes-sant cara a cara a 8TV

  El discurs de Pilar Rahola va trontollar quan el seu interlocutor li va preguntar: «Vosaltres, què proposeu què hem de fer, concretament?». I Rahola no va sortir de la reclamació «d’unitat, unitat, unitat». Va quedar ben evident que l’independentisme ha avançat molt poc des que a les primeries del segle passat va esclatar el xoc de protagonismes entre Macià i Companys. l’Avi simbolitzava el nacionalisme radical, mentre que el líder del Tarròs representava el republicanisme de base federal. Tindrà raó Pedro Sánchez quan diu que Espanya no té cap problema amb Catalunya. El problema el tenim internament els catalans.

  Comentarios
  Multimedia Diari