Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Recuperem el coneixement

20 febrero 2023 19:00 | Actualizado a 21 febrero 2023 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fa uns dies es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona un seminari sobre ‘Regions i ciutats del coneixement: Estratègies per transformar el coneixement i la innovació en impacte territorial’.

La cloenda de l’acte, organitzat per la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació, va anar a cura del conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, el qual va fer una defensa inapel·lable del projecte de Regió del Coneixement de la Catalunya Sud.

El conseller havia rebut la crítica des d’aquestes pàgines per no haver entomat el repte d’aquest projecte de coneixement i innovació territorial durant el seu discurs a Tarragona amb motiu de la presa de possessió de Josep Poblet com a president del Consell Social de la URV.

Mentre des de les universitats lluiten per implantar models territorials basats en el coneixement, encara hi ha polítics que apel·len als tòpics de campanar

Nadal va ratificar a Barcelona la seva aposta davant del mateix Poblet i dels rectors Josep Pallarès i Xavier Grau. Falta farà sumar esforços per avançar cap a aquest model d’administració territorial basat en el coneixement i la innovació perquè encara tenim polítics ancorats en models de campanar, com és el cas de la candidata socialista a l’Ajuntament de Reus, Sandra Guaita, que ha tingut la gran idea de posar una tanca publicitària al centre de Tarragona amb el lema de «recuperem la capitalitat, recuperem l’orgull de Reus».

Quina feinada queda per fer!

Comentarios
Multimedia Diari