Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tigre, animal de companyia

11 febrero 2023 18:34 | Actualizado a 12 febrero 2023 06:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tinc una amiga, que és una persona molt coneguda i molt apreciada a Lleida, que tenia com a animal de companyia un tigre. Al xalet on vivia amb el seu home, no pas menys conegut i apreciat, també tenien d’altres bestioles tropicals, una de les quals era una serp de grans dimensions.

La nova llei animalista tindrà sis llistes dels animals que es podran considerar mascotes. No és previsible que la relació inclogui el pop

Ara no recordo si era una cobra, una boa o una pitó. El tigre feia companyia al matrimoni a la sala d’estar i sortia al jardí a fer un tomb. De tant en tant li tallaven les ungles perquè no fes malbé el sofà. En aquella època no hi havia llei animalista. Cap norma impedia tenir un tigre a casa. Tanmateix, alguns veïns van estar a punt de patir un cobriment de cor en topar-se amb el tigre per l’horta i van decidir donar l’animal a la reserva càntabra de Cabàrceno, on de tant en tant l’anaven a veure. Tot això sense cap llei.

A partir d’ara, per tenir no pas un tigre, sinó un gos, caldrà fer un curset i superar un test. El quisso no podrà estar més de vint-i-quatre hores tancat a casa. Els gats hauran d’estar esterilitzats i no podran estar més de tres dies sols. Qui ho controlarà tot això? Amb amos responsables no calen tantes lleis. Amb amos irresponsables, aquestes lleis no serveixen de res.

Comentarios
Multimedia Diari