Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

al rescat

14 mayo 2024 20:52 | Actualizado a 15 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Em veig amb cor i força de seguir treballant per al nostre país i fer-ho, com sempre, des del lloc que determini la militància d’ERC», diu Junqueras. Si el partit li fa confiança, el primer repte que haurà d’afrontar el polític republicà serà de cidir el nou president de la Generalitat.

En una carta oberta a la militància i a la ciutadania, s’ofereix per sortir al rescat d’ERC després de la desfeta del 12-M

ERC ha perdut les eleccions, però té la clau de la governació. Quin pany obrirà Junqueras? En el llibre Converses amb Oriol Junqueras, de Bernat Ferrer, el polític de Sant Vicenç dels Horts cita mossèn Josep Armengou (1910-1976) quan diu: «Podríem definir el català com l’home que es ven per un càrrec, pel negoci o per por. A l’hora de la temptació, el català es convenç a si mateix que Catalunya pot passar d’ell, i que sense ell el catalanisme també anirà sirgant. I per això ens cal una legió d’homes que vulguin conjurar-se a no vendre’s mai, ni davant d’un càrrec ni darrere el taulell».

Tinc el convenciment que Junqueras és d’aquests homes que no es poden comprar. N’ha donat mostres a bastament. Serà dificultós demanar-li que afluixi la clau del pany de la Generalitat.

Comentarios
Multimedia Diari