Les cartes al director del dia

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En bones mans

Hem deixat passar uns dies, ja que l’enrenou que es crea en el seu entorn per la pèrdua d’un familiar no és poc. Ara, amb la nova perspectiva i serenor que el temps ens dóna, podem recordar i valorar tot allò que el nostre benvolgut Pere Granell i Mauri ha estat rebent de les seves cuidadores de la Residència Sanitària Llevant per a la Tercera Edat durant i la llarga temporada que hi ha estat ingressat.

No volem particularitzar, perquè totes elles han estat a l’altura d’allò que tots desitgem i voldríem per a nosaltres mateixos: professionalitat i un tracte exquisit, qualitats que no sempre trobem allà on convindria. Volem, doncs, deixar ben palès el nostre profund agraïment a la Residència i al Centre Sociosanitari Santa Tecla Llevant, especialment al personal que dia a dia ens fa molt més planer aquesta difícil etapa de la nostra vida. Moltes gràcies de nou.

Família Granell Mauri

(Tarragona)

¿No se puede renovar la flota de autobuses de Tarragona?

¿Qué está ocurriendo con los autobuses de Tarragona? Por necesidades laborales vengo utilizando el autobús de la empresa municipal y cuál es mi sorpresa por las mañanas, al coger el autobús, que el conductor del mismo nos dice a los pasajeros que al salir tenemos que hacerlo por la misma puerta que hemos entrado, que las otras están inutilizadas temporalmente.

A esto mi pregunta como la de los demás pasajeros; Dios no lo quiera: ¿Si pasa algo, qué hacemos? ¿Qué les pasa a las puertas? Contestación: «Con el frío fallan y si se abren luego no cierran». ¿Estamos en el Polo Norte? Es algo inconcebible. Pero aún hay más, mi sobrino coge la línea que lleva al complejo educativo y si no es cierto espero que me contesten, no sé por qué motivo les ponen los autobuses que a su parecer y al de sus compañeros están en peores condiciones, vehículos que por matrícula tienen entre 15 y 18 años, que también les fallan las puertas y además algunos no tienen ni calefacción, cuando no dejan de funcionar como el jueves pasado, día 12, que a mitad de camino se paró y tuvieron que esperar para subirse a otro autobús.

Por todo lo dicho mi pregunta es: ¿Qué está pasando con la flota de autobuses de Tarragona? ¿No se puede renovar la flota? ¿No se puede prever el frío y ajustar o poner al día las calefacciones y revisar las puertas? A quien corresponda.

Toñi Marín

(Tarragona)

De vergonya extrema

La crida per a la recollida de roba per als refugiats de l’illa de Lesbos endegada pel Rotary August de Tarragona ha acabat amb multa per a qui s’hi ha atansat amb cotxe a deixar els seus fardells voluminosos. La gent s’aboca amb els necessitats i la Guàrdia Urbana, com un estol d’aus rapinyaires per dir-ho suau, s’aboca a fer la seva. Ara, perquè no sembli un parany, a veure que en dirà l’Elvira Ferrando, que no en té la culpa però que alhora de ser la presidenta de la Germandat del Sant Ecce Homo que rebia les donacions, és regidora de l’Ajuntament i la segona de l’alcalde Ballesteros.

Per una sola hora de recollida, la Urbana ja podia haver col·laborat a fer les coses més fàcils en una ocasió tan excepcional com aquesta, però la programació robòtica per posar multes dels qui hi treballen no els permet anar amb contemplacions. ‘La Guàrdia Urbana, al teu servei’?

Joan Aragonès

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari