Menys impostos, més Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca pot renunciar a uns ingressos a canvi de crear llocs de treball

19 mayo 2017 23:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En les darreres setmanes hem anunciat, des del Partit Popular de Vila-seca, la nostra voluntat de posar a 0 els impostos municipals per a les noves empreses que s’instal·lin al polígon Alba i reduir en un 50% les taxes d’ocupació de via pública a les terrasses, actuals i de nova obertura, que hi ha municipi. Alguns entendran que és una mesura electoralista; altres pensaran que sent nosaltres el Partit Popular, i havent fet el que hem hagut de fer en l’àmbit nacional, no estem legitimats per parlar de rebaixa d’impostos. M’agradaria poder respondre a les crítiques amb sentit comú. Pel que fa al comentari que assegura que fem «electoralisme», doncs sí, té raó, però és que precisament això és l’electoralisme: contraposar arguments per tal de poder decidir en mans de qui deixem la gestió del bé comú. A qui assegura que el Partit Popular no està legitimat per parlar de la rebaixa d’impostos per la seva gestió al capdavant del Govern d’Espanya, m’agradaria poder respondre que malauradament la política no és blanca o negra i que a vegades el bé comú implica sacrificis molt dolorosos.

Fet aquest aclariment, la pregunta que ens hauríem de fer és la següent: pot l’Ajuntament de Vila-seca renunciar a un seguit d’ingressos municipals a canvi d’augmentar l’activitat econòmica, amb la corresponent creació de llocs de treball? Sí, sí que pot.

I aquesta conclusió no és demagògia, és l’única conclusió possible a què es pot arribar si hom es llegeix els pressupostos municipals. Vol Josep Poblet, i el seu equip, renunciar a un seguit d’ingressos municipals a canvi d’augmentar l’activitat econòmica, amb la corresponent creació de llocs de treball? No, no vol. I aquesta conclusió és exclusivament del PP de Vila-seca i hi arribem després de la lectura dels pressupostos municipals.

Així doncs, què haurem de triar el pròxim 24 de Maig quan anem a les urnes. Pel Partit Popular la tria és clara: entre una política faraònica en què s’enterren les il·lusions de molts veïns i veïnes (Port Halley com a exemple) o una política orientada a Vila-seca.

Comentarios
Multimedia Diari