No m'ho crec

Tarragona té molts projectes il·lusionants que no arriben mai a fer-se realitat

19 mayo 2017 23:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

‘És que tu, Abelló, estàs en contra dels Jocs». Els que han entès això, ja estan treballant en la seva campanya electoral. Estic amb els Jocs, però és inadmissible que el dia d’avui Ballesteros no ens hagi explicat els terminis, les garanties, ni el retorn econòmic i social d’aquest esdeveniment. O sóc l’únic tarragoní que segueix sense tenir informació clara i concisa sobre l’organització i el llegat dels Jocs? 12 milions d’euros de pressupost de l’Ajuntament no poden estar avalats només per fulletons, valors i webs. A Tarragona ja en tenim masses d’hipoteques i no és gens intel·ligent començar a caminar si ningú ens explica quin és el camí ni el seu destí.

Per arribar als Jocs Mediterranis necessitem una línia clara de treball, i, en els darrers anys, el govern socialista no ha complert la seva paraula d’acabar res, no és un soci de confiança per a cap projecte; tampoc la podem tenir quan la data és inamovible.

Tarragona té nombrosos projectes il·lusionants que no arriben mai a fer-se realitat. S’ha de canviar la manera de fer política. S’ha de fer un gir i passar d’aquells que s’han encallat en promeses eternes a aquells que no renunciem a la màxima ambició, però toquem de peus a terra. Volem el que voldria qualsevol que es plantegés la possibilitat d’invertir en un projecte i, en aquest cas, els tarragonins som aquest inversor i reclamem respostes clares i voluntat de transparència. Tarragona necessita rock’n’roll, i els Jocs també.

Comentarios
Multimedia Diari