Pel progrés de Salou

Salou necessita un govern responsable, proper al ciutadà i als seus problemes

19 mayo 2017 22:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En els pròxims 4 anys, Salou ha de tornar a fer un salt endavant que ha de suposar un increment de la qualitat de vida i del benestar de les persones i famílies; i un nou període de grans transformacions que han d’impulsar la nostra economia i generar nous llocs de treball pels salouencs i salouenques. I per això oferim un programa de propostes, de projectes i d’idees que volem compartir amb els ciutadans, perquè dissenyen el futur de Salou i són el nostre compromís i el nostre contracte amb la societat salouenca per impulsar el progrés de la ciutat.

En els darrers anys s’ha treballat molt, però encara queda molt per fer. I per això treballarem amb il·lusió i energia per un Salou de les persones i per un Salou actiu tot l’any, amb una suma de projectes estratègics de ciutat que impulsaran una millora del benestar social i l’estat dels serveis del municipi, que estem segurs situaran Salou al capdavant de les ciutats més modernes i dinàmiques.

I apostem sobretot per captar i dinamitzar els sectors econòmics, perquè d’aquesta forma afavorim l’ocupació i aconseguim també més ingressos pel municipi, que destinarem a un model de «ciutat social», amb baixada d’impostos, amb ajuts econòmics als col·lectius, i amb projectes i ajuts a la formació i a l’emprenedoria.

I per fer tot això possible. Salou necessita un govern responsable, proper al ciutadà i als seus problemes i necessitats; eficaç, honest i transparent en la seva gestió, i que serveixi als interessos generals amb una actitud oberta i integradora de la pluralitat. I per aquest motiu diem que el nostre projecte de ciutat és l’únic representatiu de tota la societat i de la diversitat de sensibilitats; i per tant l’únic capaç de rellançar un Salou de tots i millor per a tothom.

Per això poso a disposició dels salouencs i salouenques aquests projectes de futur i de progrés, convidant-los a sumar esforços per fer-lo realitat.

Comentarios
Multimedia Diari