Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Regaleu un somriure

06 abril 2024 18:52 | Actualizado a 07 abril 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ballarina de Tarragona Arantxa Sagardoy explicava l’altre dia que fins ara, quan passava vora una persona sense sostre, no la mirava perquè pensava que podia sentir-se avergonyida. Arantxa estava creguda que intentar dissimular era la millor manera per no ferir els sense sostre.

Però va aprendre que no era així. Va aprendre que la millor aportació que podem fer a aquestes persones és seure’ns a la seva vora, preguntar-los com estan, convidar-los a un cafè, fer-los un somriure o qualsevol gest senzill.

Josep Fèlix Ballesteros, amb el suport d’Antoni Vives, han agafat el relleu d’Antoni Coll al capdavant la Fundació Bonanit

Un minut, un segon amb aquestes persones és una gran contribució perquè no se sentin soles. El testimoni d’Arantxa Sagardoy va ser un dels més emotius que vam poder escoltar dijous al Teatret del Serrallo en la Trobada d’amics de la Fundació Bonanit.

El fundador de l’entitat, Antoni Coll, va desgranar el cúmul d’agraïments a totes les persones i entitats que fan possible aquesta maquinària diària de regalar somriures. Un dels nens acollits en un dels pisos que gestiona Bonanit va dir a la seva mare: «Quan sigui gran vull ser com aquesta gent de Bonanit».

Comentarios
Multimedia Diari