Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 23:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aclariments sobre la Casa

Víctor de Coma-ruga

 Vaig quedar sorprès l’altre dia quan en llegir l’article publicat al Diari, que també me’l sento molt meu, referent al restaurant Casa Víctor de Coma-ruga, hi havia tot un seguit d’informacions que res tenien a veure amb la realitat.

Per començar, en la informació publicada, es deia que Casa Víctor tancava perquè se li augmentava el preu del lloguer. En tant que jo sóc el propietari, em permetrà que expliqui que no només no se li ha augmentat el lloguer sinó que fins i tot se li va donar la possibilitat de rebaixar-li per tal que un restaurant de referència a Coma-ruga com aquest pogués continuar obert.

En l’article hi apareixen moltes altres imprecisions com que el Sr. Víctor Carbonell va començar a treballar a la Pensión Ribosa en jubilar-se l’antic propietari i això mai va ser així, entre altres coses perquè els antics propietaris, que érem nosaltres, vam continuar regentant el nou restaurant Vehils Guasch on ell va seguir treballant com a cambrer i encarregat durant 12 anys. En aquella època, a més a més, ni la plaça Germans Trillas era un camp de blat ni la Urbanització Masos de Coma-ruga hi pastaven els cavalls.

Entenc que és molt més fàcil en aquests temps que vivim posar-se de la part dels llogaters, però de vegades escoltar totes dues parts, en aquest cas a nosaltres com a propietaris hauria estat bé, entre altres motius perquè, en contra del que pugui semblar, moltes vegades ser propietari no és cap avantatge. Fins i tot locals estratègics com aquest poden resultar molt difícils de llogar o de vendre. D’aquí que nosaltres sempre li vam posar molt fàcil al Sr. Víctor Carbonell, a qui es va llogar el local durant 20 anys, amb tot el mobiliari necessari.

Aprofito per explicar que en marxar no ha deixat ni una cadira.

Joan Vehils Seantigosa / Teresa Guasch Luengo

(Coma-ruga)

El programa comú d’en Mas

 Sembla que al president Mas li costa tirar endavant un programa comú amb partits i institucions partidàries de fer la consulta independentista. El panorama no és favorable per avançar eleccions per falta d’acord. Com pinta tot, ens anirem a esgotar la legislatura, cosa que depèn dels suports polítics d’altres formacions, incertesa que no afavoreix en res les inversions a Catalunya.

Parlar d’en Mas és parlar de consultes, de camins de dubtós recorregut i incert destí i propostes que no interessen a tots els catalans. El que vol la majoria és tenir diners a la butxaca per viure i la maniobra política que estan realitzant els partits independentistes no en genera de riquesa econòmica als ciutadans del carrer.

Crec que aniria força bé recordar el que deia Abraham Lincoln: es pot enganyar a alguns tot el temps i a tots algun temps, però no es pot enganyar a tots tot el temps.

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

Mil gràcies

 Aprofito que en l’edició d’ahir féssiu esment del tancament de la botiga que he gestionat en els 42 anys que fa que visc a Tarragona. Per expressar el meu agraïment a tots els que han estat clients de la botiga. Han fet que cada dia estimés i gaudís més la meva professió. Tots ells ompliran de bons records la meva jubilació.

Josep Calvet Micás

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari