Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 22:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A la Policia Local de Salou

El 17 de maig la meva filla va ser denunciada per dos agents de la Policia Local de Salou, suposadament per haver begut begudes alcohòliques a la via publica, i dic suposadament perquè aquests senyors van coaccionar i intimidar la meva filla perquè els donés el DNI; amenaçant-la que la multa no seria de 100 euros, sinó de 300 si no els donaven un altre DNI de tos els qui estaven allí.

Senyors agents, sàpiguen que en aquest cas l’han ben errat perquè de l’únic que la poden acusar és d’estar al lloc i en el moment equivocat, penso que en aquests casos s’hauria de certificar amb alguna prova que realment s’està bevent.

A ella personalment no li agrada l’alcohol i no en beu, amb això no vull dir que els altres no ho facin però en aquest cas han pagat justos per pecadors. No penso que sigui tan difícil denunciar a qui realment està bevent i obligar-los que s’identifiquin hauria de ser feina de la policia, crec.

No em queda res més que agrair a aquests dos agents que la sanció a la meva filla hagi estat de 100 euros i no de 300 perquè va tenir un molt bon comportament, és normal que el comportament sigui boníssim, perquè fins i tot li treu el gas a la Coca-Cola.

Eugènia Taberner Solé

(Cambrils)

A la pesca del vot

Quan s’acosta el dia de tots els participants de la cursa per agafar la cadira amb la paga corresponent i els seus bufons cada dia es tornen més amables, atents, et fan la rialleta i et veuen d’una hora lluny.

És l’hora de la pesca o repesca del vot, però sense bot, vull dir sense embarcar-se, però amb el tresmall ben col·locat doncs la pesca és artesanal, i en el tram final quasi es busca amb el boca a boca, tants caps tants barrets.

Quan es dóna el tret de sortida, tots amb més o menys encert, preparen els seus paranys i xarxes en forma de teranyina per a pescar els més encantats.

Els peixos sempre són els mateixos, els que canvien són els pescadors, els amos de la barca, de les rateres, de la mar i de la terra que ens deixen trepitjar i treballar i que tots ells volen administrar i governar.

No serà perquè si poden arribar a manar, a més a més de fer i desfer, posar i treure, sumar i restar, sempre tindran les de guanyar.

Ull viu, la majoria dels que volen arribar a ser els capitans del vaixell i els amos de la cadira, pescant el vot es tornen dolços com un arrop, que després del recompte del pròxim dia 24 no ens vulguin deixar sense tenir ni molla ni crostó. Podria ser que els peixos també fóssim sempre els mateixos. Quins lluços!

Salvador Mestre

Domingo

(Riudoms)

Tres raons per Ballesteros

Tinc diverses raons per votar Ballesteros diumenge però em permetrà Sr. director que n’esmenti tres que han aparegut poc als mitjans:

1. Que treballarà perquè la salut mental s’atengui des dels serveis sanitaris generals; això suposarà un veritable canvi a millor per a milers de persones –malaltes i familiars– a Tarragona: desestigmatització i històries clíniques compartides.

2. Que en la mesura que es vagi remodelant la Rambla Nova es plantaran arbres d’espècies adients a la monumentalitat del nostre principal passeig. Ja era hora.

3. Que es proposa intervenir en el mercat de l’energia: generació amb renovables, distribució, estalvi i eficiència com totes les ciutats europees i americanes que es prenen seriosament la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic.

Xavier Sabaté Ibarz

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari