Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 21:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Se meten en mi casa impunemente

Yo soy un humilde ciudadano de Reus de esos que suelen llamar en términos políticos, «estúpidos ignorantes», pero tengo un defecto, que me gusta leer.

He leído la Constitución, los derechos y deberes que todos tienen. Los deberes los cumplimos todos, pero los derechos, hay me quedo perplejo, porque veo como son violados por los que deberían hacerlos cumplir.

Según la Carta Magna, todo español tiene derecho a una vivienda digna y a la inviolabilidad de dicha vivienda, a no ser por orden judicial.

Yo, como ya dije, vivo en Reus en la Avenida Jaume I n.º 12, en cuyos bajos una empresa Marroquí está instalando un restaurante sin el más mínimo respeto a esos derechos que me otorga la constitución.

Pues no solo se han metido en mi casa, si no que me la están destrozando metiendo unos tubos enormes a través de mis paredes. Cuando les pido explicaciones sobre su comportamiento incívico, se limitan a contestarme que tienen permiso del Ayuntamiento.

Esta obra la realizan a puerta cerrada y de noche, sin consultar con los vecinos, sin importarles el daño que pueda ocasionar, ¡qué más da, si son los amos y además tienen el permiso del Ayuntamiento!

Traté de parar este abuso que están cometiendo estos señores acudiendo a las autoridades pertinentes y encima recibí amenazas. Ante tal desamparo solo me queda pedir... ¡Socorro!

Manuel Grande Arroyo

(Reus)

Les cartes dels candidats del PSC

Al PSC tenim unes primàries molt originals per elegir candidats al Congrés i al Senat. Qui s’hi veu en cor fa arribar una carta a cada militant per correu electrònic i cada agrupació reunida fa la seva acta de votacions que arriba al consell de federació respectiu que acabarà proposant al consell nacional les candidates o candidats més votats.

Cap debat públic- si es vol en un dinar de germanor - entre remitents / candidats, en un auditori de militants, que seria la fórmula més lògica, transparent i per fer-se’n càrrec de la vàlua parlamentària, fonamentada en la credibilitat i l’eloqüència.

I després del debat, amb preguntes directes, deixar uns dies de reflexió per a votar en urnes concentrades en agrupacions.

Així ho vam fer en les primàries per al PSOE, entre els tres candidats (Pedro Sánchez, Madina i Pérez Tapia); que els del PSC vam votar conjuntament amb la de Miquel Iceta.

Votàvem els més que probables presidenciables socialistes a Espanya i Catalunya per part dels socialistes.

Resti formulada la proposta, d’un dels fundadors, per compromís juvenil i per edat, naturalment.

Per cert, el meu vot al Congrés per a Francesc Vallès i Diana Salvadó, perquè trio formació en dret constitucional i experiència parlamentària, en lloc de control organitzatiu; per valoració de la trinxera a l’ensenyament, a les aules, no als despatxos. I pel Senat, per a l’alcalde de la Canonja, en Roc. Sobretot, cap imputada a les llistes, sigui quin sigui l’equilibri territorial o de gènere que aporta, en les velles mentalitats d’aparell.

Fonxo Blanc

(PSC-Altafulla)

Comentarios
Multimedia Diari