Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Tren, aeroport, tramvia i consens

    17 abril 2024 19:14 | Actualizado a 18 abril 2024 07:00
    Mònica Just
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Estem farts dels problemes a la xarxa ferroviària. Saturació de trens, combois en mal estat, poques freqüències, retards constants, interrupcions en el servei i un llarg etcètera. Com a mitjà de comunicació tenim la responsabilitat de donar veu al malestar, ser altaveu de la problemàtica i reclamar solucions.

    I més encara ara que sembla que per fi ens tornem a creure això de l’Àrea Metropolitana. I no podem ser els petits, els menystinguts. No ens agraden les batalles de campanar però veiem que Barcelona mira més cap amunt que cap avall. Sembla que Tarragona té menys pes, i no només a nivell ferroviari.

    Què passarà amb l’Aeroport? Aconseguirem algun dia tenir la infraestructura que ens mereixem i convertir-nos en la quarts pista del Prat? I mentrestant, la història del tramvia va acumulant nous capítols.

    Salou ho condiciona al seu Eix Cívic, Vila-seca reivindica el seu paper central i Tarragona i Reus volen passar al davant si no hi ha consens a la primera fase. Està clar que el camí cap al futur metropolità que mereixem no serà fàcil. Almenys, no ho serà en matèria de mobilitat.

    Comentarios
    Multimedia Diari