Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Per molts anys

  22 noviembre 2023 19:08 | Actualizado a 22 noviembre 2023 19:10
  Jordi Cervera Martínez
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Al llarg de la meva vida he tingut la sort de conèixer persones, entitats i projectes imprescindibles que han resultat i resulten molt transcendents en l’àmbit social i comunitari. Quasi sempre aquests imprescindibles són fruit del resultat individual o col·lectiu de l’esforç, la tenacitat i la perseverança a l’hora de perseguir somnis i objectius.

  Recentment, de nou he pogut reconèixer un altre d’aquests imprescindibles: Xavier Martínez, empresari, mecenes i persona d’alta sensibilitat pels projectes culturals i esportius de la ciutat.

  L’empresari Xavier Martínez va començar des de baix i ha arribat a liderar un dels conglomerats empresarials més potents i reeixits de casa nostra

  Fa ben pocs dies, amb motiu de la celebració dels 25 anys del grup d’empreses industrials MaserGrup, del que Martínez n’és el fundador i president, vaig poder copsar l’estima, reconeixement i valor d’aquest home que al millor estil d’emprenedor i persona d’èxit s’ha fet a ell mateix, començant des de baix com a mecànic de poble i arribant a liderar un dels conglomerats empresarials més potents i reeixits de casa nostra.

  Aquesta trajectòria, així com l’èxit assolit, va acompanyada d’un indubtable compromís personal com és el de retornar a la societat una part d’aquest èxit en forma d’inversions culturals i patrimonials o amb el suport a projectes de ciutat en molts àmbits, especialment l’esportiu, realitat de la qual puc donar fe de la meva etapa de regidor d’Esports.

  Motivat per l’excepcional perfil del Xavier Martínez, volia valorar aquest reconeixement i agrair-li la seva sensibilitat, alhora que desitjar que el seu exemple motivi a emprenedors, comerciants i empresaris a buscar les seves motivacions per contribuir a l’avanç de la nostra societat.

  Tot plegat, aportant, d’acord amb la seva disponibilitat, el seu particular gra de sorra per permetre l’evolució en tots els àmbits de la nostra societat.

  Gràcies, Xavier, per la teva generositat i per continuar contribuint al desenvolupament de la societat civil de casa nostra.

  Comentarios
  Multimedia Diari