Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Un sistema sanitari en tensió constant

07 abril 2024 21:52 | Actualizado a 08 abril 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Menys corbates i més bates. Un clam molt il·lustratiu que hem sentit aquest cap de setmana. Fa molts anys que hi ha reivindicacions a la sanitat i, si bé a vegades ens pot sonar repetitiu, la cosa no millora.

Tinc un familiar molt proper que fa dies que no es troba bé. És usuari de la Seguretat Social però també té assegurança privada. El que té no és greu però sí un refredat que s’ha complicat amb derivades respiratòries difícils de curar. Li ha costat trobar visita i la cosa empitjorava.

I com ell, molta gent. Tots tenim també coneguts que van haver de buscar una via més ràpida per un diagnòstic que els ha acabat salvant la vida. I tenim experiències que ens fan treure el barret davant de professionals de primer nivell amb una qualitat humana espectacular.

Hi ha mancances al sistema. I la covid ho va tensionar fins a límits insostenibles. D’allò ja en fa quatre anys i seguim igual. Tenim un molt bon sistema i bons professionals. Però cal abocar-hi recursos. S’apropen novament eleccions i segur que aquest tema estarà sobre la taula. Hem d’estar atents de les propostes.

Però després, cal que també estem a sobre del compliment de les promeses.

Comentarios
Multimedia Diari