Zona de vianants al centre

19 mayo 2017 19:35 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La proposta que presenta CiU sobre la construcció d’una zona de vianants al voltant del Mercat Central és il·lusionant, i segons el dibuix quedaria preciós, però l’Ajuntament, està en situació de pobresa absoluta, segons tinc entès, o sigui que per molts projectes que es presentin, possiblement la resposta serà: «no hi ha pressupost»

Una altra cosa a fer seria preguntar als veïns de cada carrer què els sembla el projecte. Encara que hi hagués diners per fer una cosa així, sempre caldria preguntar al veïnat. I, a causa dels pàrquings que hi ha a alguns d’aquests carrers, serien només semivianants, cal tenir-ho en compte. El carrer Fortuny quedaria fantàstic segons el projecte, i també els altres, però això és una mena de pèrdua de temps i no s’hauria de jugar amb el ciutadà proposant projectes no realitzables en un futur pròxim. Aquí estem acostumats que tot va per llarg, si és que es fa. El carrer que fa pena és el paral·lel a la placa de la Font, carrer de Sant Domènec, sense llum, sense un bon paviment i ple de contenidors de brossa. Crec que seria bo que estigués enrajolat com el tram que hi ha a la plaça Sedassos, molt visitada per cert pels turistes.

Sempre comptant amb l’opinió del veïnat, no es doni el cas que diguin que ja estan prou bé. De moment som la capital dels pilons. Trencats, abonyegats, però allí segueixen.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari