Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Adaptar-se als temps

Meritxell Barberà | Ningú entendria que la plaça Mercadal o Llovera no fossin exclusivament per a vianants

Diari de Tarragona

Whatsapp
txell.jpg.jpg

txell.jpg.jpg

La ja posada en marxa de la vianalització del Raval de Santa Anna de Reus és un exemple que els temps canvien i cal adaptar-s’hi. L’experiència demostra que el guany a mitjà termini, tant en dinamisme comercial com en benestar per a la ciutadania, compensa amb escreix tots els dubtes que es puguin plantejar en aquest inici del projecte. A Reus en tenim diferents exemples, com el dels carrers Llovera i Monterols o la més recent plaça del Mercadal. Carrers i places que avui en dia ja ningú entendria que no fossin exclusivament per als vianants. 


La vianalització dels centres de les ciutats és una pràctica i una tendència del tot present a la majoria de ciutats europees i Reus, en aquest sentit, també ha de formar part d’aquestes ciutats. No m’equivoco si dic que volem una ciutat més amable, cohesionada, amb més afluència de persones passejant per aquesta gran illa de vianants que és el centre de la ciutat. Una ciutat en constant evolució, creixement i moviment amb un comerç fort i potent perquè el comerç cohesiona les ciutats i ens dóna identitat i cada dia quan els i les comerciants aixequem la persiana estem servint Reus i el país. Reus no seria el mateix sense el seu comerç. Sens dubte la vianalització del Raval de Santa Anna és una bona notícia per al Comerç de Reus i per a la ciutat.

Meritxell Barberà, vicepresidenta Unió de Botiguers

Temas

Comentarios

Lea También