Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alforja projecta dues pistes de pàdel a la zona esportiva

Recentment s’ha modificat el plec de clàusules de la licitacióper augmentar el termini d’explotació, passant de 8 a 12 anys

Sílvia Fornós

Whatsapp
Imatge del solar on es preveu la construcció de les dues pistes de pàdel. FOTO: alba mariné

Imatge del solar on es preveu la construcció de les dues pistes de pàdel. FOTO: alba mariné

L’Ajuntament d’Alforja ha tret novament a licitació el projecte de construcció de dues pistes de pàdel a la zona esportiva municipal, així com la realització d’obres de millora a les instal·lacions del bar del Parc d’Amics de la localitat. En concret, des del consistori confirmen que «el que es pretén és atorgar una concessió per a l’explotació del bar existent al Parc d’Amics d’Alforja, junt amb les dues pistes de tenis existents i les dues pistes de pàdel a construir». El pressupost d’execució de l’obra, segons el document de licitació, ascendeix a la quantitat mínima de 58.150 euros (IVA inclòs). La superfície total utilitzada per ambdues pistes seria de 400 metres quadrats.

Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament d’Alforja treu a licitació la construcció. El primer termini per a la presentació d’ofertes, que va expirar a finals del passat mes de desembre, va quedar desert, és a dir, el consistori no va rebre cap oferta per a l’execució de les obres de construcció. Amb la finalitat de possibilitar la formalització d’aquesta obra pública, la Junta de Govern del consistori va acordar a finals del passat mes de gener, modificar el plec de condicions del contracte de concessió per tal d’augmentar el nombre d’anys d’explotació. Amb aquesta modificació el termini d’explotació de les pistes de pàdel ha passat de 8 a 12 anys. Així mateix, també s’estableix la possibilitat d’una pròrroga del termini d’explotació de 4 anys més. «Aquesta pròrroga vindrà condicionada a una nova inversió a l’espai del parc i zones esportives per un import no inferior a 30.000 euros IVA inclòs, dels quals el 25% de la inversió serà fixada per l’Ajuntament», s’estableix en la modificació del plec de clàusules.

La situació
La instal·lació esportiva de les pistes de pàdel es construiria, segons el plec de prescripcions tècniques del projecte, «a la zona que hi ha entre la pista poliesportiva, pista vermella, i la zona de terra i grava utilitzada per al joc de bitlles i activitats diverses, a sota de la piscina petita i tocant a la finca de l’Hostal de l’Amalia».

‘Petició veïnal’
Des del consistori detallen que «la idea de construir dues pistes de pàdel sorgeix de la petició d’alguns veïns a l’Ajuntament, ja que fins ara han de traslladar-se a altres municipis». Afegeixen que «fins ara l’explotació del bar es feia individualment però atenent a què l’explotació de les instal·lacions esportives no genera molts ingressos s’ha decidit ajuntar les dues gestions, de manera que amb els beneficis del bar i les pistes es cobreixin les inversions a realitzar».

Temas

Comentarios

Lea También