'Anar a la perruqueria ha de ser tota una experiència'

La reusenca Eva Sánchez, de la perruqueria ArteOn Perruquers basa el culte al cabell i la salut del cuir cabellut en les emocions i la comunicació. 'Donem informació i creem un ritual únic'

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

- Què diria que fa diferent el seu negoci de bellesa?

- Pretenem que sigui un Saló Emotion. I què vol dir això? Volem que el client faci un recorregut per les nostres instal·lacions perquè visqui unes determinades emocions. I és que anar a la perruqueria ha de ser tota una experiència. Basem el nostre servei a escoltar, perquè hem de conèixer què volen els clients. A partir d’aquí, els assessorem. A més, som Institut Kérastase. Només n’hi ha 20 a tot Espanya. Per tant, aquí, a banda d’oferir un servei personalitzat amb el teu cabell, incloem un diagnòstic capil·lar complementari per tal de millorar la seva salut, perquè és la pell, l’òrgan viu. Un cop la pell està bé, podem fer meravelles. I, sobretot, informem, perquè hi ha una gran manca d’informació.

 

- En què consisteix aquest recorregut que ofereixen?

- Tenim una primera parada on fem l’anàlisi prèvia de com tens el cuir cabellut i establim una mena de ritual personalitzat, més una rutina que has de fer a casa per poder-te’l cuidar. L’altra estança és la d’espera, on oferim cafès i refrigeris per amenitzar-ho tot. Tenim també un espai infantil on tenim iPads per tal que els pares sàpiguen que els seus fills estaran entretinguts. Dediquem una part important al sector de la barberia. En aquest cas, tenim un espai dedicat especialment per a ells. Els nois es cuiden molt ara i demanen assessorament. Fem diagnòstic i color a les barbes. És tot un món! La problemàtica de l’alopècia és per a ells –i elles– un factor preocupant i volen solucions. Ens exposen les preocupacions i en revelem el perquè amb alguns remeis per evitar que la caiguda de cabell aparegui ràpidament. Val a dir que les modes arriben molt tard a Reus. És un factor que s’ha de tenir en compte i la gent a vegades té por a la proposta. El recorregut segueix amb la zona de color, el laboratori on fem mescles, la zona on rentem els cabells amb un toc de spa i sales per dur a terme la manicura i pedicura. Un s’ha de mimar! Fins i tot, dissenyem mirades. Cadascú té un tipus de cella, que és la que dóna l’expressió.

 

- Què és tendència en homes i en dones, a hores d’ara?

- El que més ens demanen els homes són les barbes, menys espesses i arrodonides, i els tupés. La tendència que comencem a introduir és dur uns frontals molt més llargs, quan el cabell comença a ser més cobert. Ens movem cap a uns estils de l’època dels noranta. Les noies també han canviat. Volen looks pràctics, casuals i fàcils de fer. A més, els famosos esdevenen referents de moda, això ens facilita molt la feina. Ens expliquen el perquè i diem si és viable o no. Hi ha d’haver una entrevista, sempre.

 

- I si fem comparació?

- Els nois sempre s’han cuidat, no perquè tinguis barba vol dir que no la cuidis. Pel que fa a les dones, volen aconseguir resultats d’allisats perfectes ràpids i no tornar-se esclaves de la perruqueria, fer-ho més a casa. La moda de les keratines va ser forta i nosaltres no en fem. Hi ha un risc cancerigen i no ens agrada. Apostem pels cabells naturals mitjançant productes orgànics. De fet, serem pioners de dur una línia d’aquesta naturalesa a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari