Andreu Martín: 'Som l’única força d’esquerres que pot ser decisiva' a Reus

El PSC comença la campanya presentant la seva imatge i convençut del canvi de cicle polític

24 enero 2019 09:37 | Actualizado a 26 enero 2019 20:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de dos mandats treballant al capdavant del PSC de forma intermitent, Andreu Martín afronta aquest mes de maig les seves primeres eleccions com a alcaldable socialista a l’Ajuntament de Reus. I ho fa convençut que es produirà un canvi de cicle polític a la ciutat després dels darrers dos governs liderats per Carles Pellicer. De fet, fins i tot deixa clar que Reus afronta «una nova etapa» en molts més àmbits com l’econòmic (Cambra de Comerç) o el veïnal (Federació de Veïns). 

Així mateix ho manifestava durant l’acte de presentació del que serà la campanya socialista que ahir s’estrenava amb la presentació de la imatge corporativa. Una trobada que també va servir per dibuixar els grans eixos del que serà el seu projecte.

«Som l’única força d’esquerres, progressista i no independentista que pot ser decisiva en la formació de govern», afirmava, sense deixar de mencionar que es presenten «sense línies vermelles» a l’hora de negociar possibles pactes postelectorals, però sí amb la idea clara que s’ha d’elaborar un pla estratègic per la ciutat.  

També va assegurar que el seu partit disposa d’un full de ruta definit perquè Reus es converteixi «en una ciutat d’oportunitats» i que es planteja una campanya sense enfrontaments ni discursos agressius. Repassant tot el que ha estat aquest mandat, el líder del PSC a Reus va tornar a criticar la falta de gestió que ha demostrat el govern de Pellicer i de convertir Reus «en una ciutat feble» i que «suma moltes queixes per incivisme».

Llista ‘cremallera’
La llista electoral que els socialistes presentaran a les municipals s’anirà desvelant properament. No obstant això, Martín va deixar clar ahir que les actuals regidores «tindran un paper destacat» i que la seva voluntat era que fos una llista «cremallera». De fet, així mateix es va donar a conèixer el dimarts a l’assemblea de militants del partit. 

En el seu transcurs també es van presentar els membres que participaran en la campanya electoral i que estaran presidits pel secretari d’Organització del partit, Daniel Marcos. D’altra banda, també destacar la participació que tindran les exregidores socialistes durant el mandat del tripartit com ara Misericòrdia Dosaiguas i

Comentarios
Multimedia Diari