Antonio Mellado guanya la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

El jove periodista ha rebut el guardó per l'audiovisual 'Les llegendes del Priorat'. Cristina Valls, redactora del 'Diari de Tarragona', ha aconseguit el tercer premi per un recull d'entrevistes als protagonistes del cicle Grans Mestres a Escena

19 mayo 2017 17:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Antonio Mellado és el primer guanyador de la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, lliurat divendres a la nit a la sala d’actes d’El Castell de la Selva de Camp. El guardó vol reconèixer la figura de Joan Marc Salvat, el jove periodiste que fa un any va morir en un accident de moto. Mellado va guanyar el primer premi amb un audiovisual de 30 minuts emès al Canal Camp titulat ‘Les llegendes del Priorat’.

El segon premi va recaure en Fabio Marchi, creador d’una empresa de comunicació al territorio, mentre que el tercer premi va ser per Cristina Valls, redactora del Diari de Tarragona, pel seu recull d’entrevistes als protagonistes del cicle Grans Mestres a Escena del Teatre Fortuny i que s’han publicat al Diari. Les dues mencions van ser per a Maria Ramírez, per un recull de fotografies per reivindicar el paper de la dona en la Filosofia, i per Enric Garcia, pel seu article ‘A la taula de les emocions’, publicat a Fet a Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari