Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Comunicació

Antonio Mellado guanya la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

El jove periodista ha rebut el guardó per l'audiovisual 'Les llegendes del Priorat'. Cristina Valls, redactora del 'Diari de Tarragona', ha aconseguit el tercer premi per un recull d'entrevistes als protagonistes del cicle Grans Mestres a Escena

Redacció

Whatsapp
Imatge dels guanyadors del la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Foto: cedida

Imatge dels guanyadors del la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Foto: cedida

Antonio Mellado és el primer guanyador de la primera edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, lliurat divendres a la nit a la sala d’actes d’El Castell de la Selva de Camp. El guardó vol reconèixer la figura de Joan Marc Salvat, el jove periodiste que fa un any va morir en un accident de moto. Mellado va guanyar el primer premi amb un audiovisual de 30 minuts emès al Canal Camp titulat ‘Les llegendes del Priorat’.

El segon premi va recaure en Fabio Marchi, creador d’una empresa de comunicació al territorio, mentre que el tercer premi va ser per Cristina Valls, redactora del Diari de Tarragona, pel seu recull d’entrevistes als protagonistes del cicle Grans Mestres a Escena del Teatre Fortuny i que s’han publicat al Diari. Les dues mencions van ser per a Maria Ramírez, per un recull de fotografies per reivindicar el paper de la dona en la Filosofia, i per Enric Garcia, pel seu article ‘A la taula de les emocions’, publicat a Fet a Tarragona.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También