Bestial reuneix alguns dels millors gats del món en l’exposició felina

El concurs premiarà la bellesa dels animals en les diferents categories. Hi participen 170 gats de diversos països

19 mayo 2017 16:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Uns 170 gats, de 20 races diferents, i portats per 65 expositors arribats de diverses parts del món, participen aquest cap de setmana en una exposició mundial felina que l’Associació Felina de Catalunya organitza en el marc de Bestial, el Saló de la Mascota de firaReus.

Des d’ahir, i al llarg d’aquest cap de setmana, el jurat haurà de decidir quin és el millor gat en les diferents categories (pèl llarg, pèl semillarg, pèl curt o sense pèl), valorant sempre la seva morfologia.

Al marge d’aquesta exposició felina, el Saló de la Mascota de Reus va transcórrer ahir amb bona assistència de visitants. Destaca l’exposició de rèptils i peixos, de rosegadors i, per als més petits, el refugi ‘Les set cabretes’, que ofereix una granja amb gallines, cabres, ovelles, ponis i rucs nans.

També hi ha un espai de pintacares i els més petits poden participar en un taller d’empolainar ponis i rucs. La fira està dividida en tres espais: la passarel·la, la zona de xerrades i l’espai d’exhibicions on es realitzen més d’una vintena d’activitats.

A la passarel·la s’hi podran veure espectacles de màgia, desfilades de gossos d’acollida, desfilada de collarets per a mascotes. A la zona de xerrades es fan tallers de primers auxilis i de comunicació canina. I a l’espai d’exhibicions es fa una presentació de productes d’ensinistrament per a gossos i també una exhibició de la unitat canina de la Guàrdia Civil.

Durant el matí d’ahir dissabte es van poder veure moltes famílies amb les seves mascotes, especialment gossos, passejant per l’interior del Saló de la Mascota. Un dels espais que també va acollir molt de públic, cap al migdia, va ser la passarel·la amb l’actuació d’un mag.

L’espai destinat a l’exposició mundial felina va reunir a molts curiosos que es van apropar per veure gats de diferents parts del món.

Bestial és l’únic saló especialitzat en aquest sector de tota la demarcació, consolidat després de vuit anys. FiraReus ha obert un concurs de mascotes a Facebook, a través del qual vol trobar la mascota que serà la imatge del cartell de Bestial de l’any vinent.

L’horari de la fira durant el dia d’avui és d’11 a 20 hores. El preu de l’entrada és de cinc euros i els menors de set anys no paguen.

n n n

Comentarios
Multimedia Diari