Bolca un cotxe i queda sostingut per la branca d'un arbre

La Guàrdia Urbana va obrir diligències penals al conductor, per donar positiu en la taxa d'alcoholèmia

10 mayo 2017 08:52 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït aquest dimarts a la nit diligències judicials contra un conductor per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa: un positiu penal de 0,95 mg/l d'alcohol en aire expirat a la prova que se li va practicar. L’home de 45 anys conduïa un quadricicle i va sortir de la via a la carretera de l’Institut Pere Mata, a l’alçada del número 19. El conductor va sortir-ne il·lès i no s’hi va veure implicat cap altre vehicle.

Els fets van passar a les 22:47h del dimarts 9 de maig. El vehicle va quedar bolcat i sostingut per la branca d’un arbre. El quadricicle no estava assegurat i aquest matí se n’ha coordinat la retirada per part de la grua municipal.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

Comentarios
Multimedia Diari