Busquen llar per al gos que va mossegar un home a Reus

Volen evitar el sacrifici de la Kiara, que el passat mes de setembre va causar ferides al penis d’un veí de Reus. L’animal espera a L’Última Llar

31 octubre 2018 15:50 | Actualizado a 17 noviembre 2018 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’entitat animalista Nova Eucària busca una casa d’acollida o una família adoptiva per a la Kiara, la gossa que va mossegar el penis a un veí de Reus el passat mes de setembre. Esperen així poder salvar-la del sacrifici, segons que va informar aquesta entitat en un comunicat. La gossa és de raça potencialment perillosa i va mossegar un home que, presumptament, li havia clavat una puntada de peu abans al carrer de Santa Teresa de Reus, el passat 13 de setembre a la nit.

El jutge va arxivar el cas i va aixecar el decomís de la Kiara, però l’animal segueix interna al centre L’Última Llar perquè, en ser de raça potencialment perillosa, necessita una llicència especial de la qual manquen els seus propietaris. Una llicència que també haurien de tenir les persones que volguessin acollir-al i endur-se-la a casa.

L’animal disposa de tots els permisos i documents necessaris excepte l’esmentada llicència. Disposa del microxip, de la cartilla, d’una assegurança i també està censada. Amb tot, no es pot retirar de L’Última Llar sense aquest document. L’entitat animalista Nova Eucària ja va demanar la custòdia de la gossa al jutge per poder-la tutelar fins que els seus propietaris tinguessin la documentació requerida de forma completa, però el magistrat de Reus ho va denegar.

Ara, l’entitat explica al comunicat que els propietaris s’han desentès de la gossa. Nova Eucària ha descobert que els amos són una parella amb problemes de drogodependència, que haurien estafat una particular que els va donar diners per treure la llicència i que el seu únic interès a la gossa era fer-la criar per vendre la cadellada.

Nova Eucària ha aconseguit dels propietaris un contracte de cessió de la gossa, ja que temen per la seva vida i ara gestionen directament el cas, pel que demanen als interessats a adoptar la Kiara que els contactin mitjançant l’adreça de correu electrònic info@novaeucaria.cat.

Comentarios
Multimedia Diari