Canal Reus TV celebra 20 anys amb un gran esdeveniment musical

Serà aquest dissabte, 29, i comptarà amb unes 500 persones entre músics, artistes i entitats de la ciutat

27 septiembre 2018 15:57 | Actualizado a 27 septiembre 2018 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Canal Reus TV està de celebració amb motiu del seu 20è aniversari. I per aquest motiu ha organitzat un gran esdeveniment musical que tindrà lloc aquest dissabte dia 29 a la plaça del Mercadal. 

Començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació d’unes 500 persones entre músics i artistes de la ciutat que interpretaran cançons vinculades amb els 20 anys d’història de la televisió. A més a més, en alguns casos també ho faran acompanyats per diferents entitats de la ciutat que desfilaran pels dos escenaris que s’instal·laran al mig del Mercadal. Però la festa ja començarà abans amb l’inici de tres cercaviles que sortiran de diferents indrets de la ciutat per acabar confluint a la cèntrica plaça abans d’iniciar les actuacions.

Nova seu, al Tecnoparc

Canal Reus TV també va aprofitar el divendres passat per donar a conèixer la seva nova seu ubicada a TecnoRedessa. «Un nou espai on s’ha realitzat una important inversió tecnològica i on comença una nova etapa destinada a fer una televisió de servei públic a Reus, al Baix Camp i a la resta del territori», van explicar. L’acte va comptar amb la participació d’unes 300 persones entre autoritats locals, entitats de la ciutat i treballadors i extreballadors.

Comentarios
Multimedia Diari