Concerts i llibres a la programació del Centre d'Art Cal Massó

També inclou l’espectacle de titelles, per al públic familiar, ‘Matito i la Sirena Hidràulica’

19 noviembre 2019 07:00 | Actualizado a 19 noviembre 2019 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos concerts, tres presentacions literàries i espectacles en família són algunes de les propostes que inclou la programació del Centre d’Art Cal Massó de Reus durant els mesos de novembre i desembre. Prèviament, avui a les 18.30 hores l’associació SUPERA’T, de persones amb l’espectre autista, farà el seu acte de presentació a Cal Massó, amb una xerrada, col·loqui i música en directe amb Joan Masdéu.

En l’àmbit musical, el primer concert tindrà lloc el dia 30 de novembre a les 21 hores, amb el Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que visitaran la capital del Baix Camp per presentar el seu nou espectacle KM.0 – Pedalant endins a la sala gran del Centre d’Art Cal Massó. Acompanyats de la guitarra i la zabumba cantaran al públic a cau d’orella amb una proposta orgànica i de proximitat

Així mateix, el diumenge 1 de desembre a les 19 hores, The New Catalan Ensemble en format sextet i Josep Pedrals a la recitació, oferirà Bestiari en concert.

Pel que fa a les presentacions de llibres, el primer acte serà aquesta setmana. El divendres dia 22 de novembre a les 19.30 hores Xavier Bosch presentarà la seva novel·la Paraules que tu entendràs, la seva darrera obra d’èxit. El segon acte serà el dia 28 de novembre a les 19.30 hores, i consistirà en una performance artisticoliterària de presentació del llibre digital de Lena Paüls Bombes de llavors, amb l’esclat de vint llavors d’artistes reusencs que han arrelat i fructificat interpretades amb paraules, veus, sons i moviments al voltant de la idea d’esperança activa.

Per últim, el dia 13 de desembre a les 19 hores, l’Ame Soler presentarà el seu llibre Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar, acte organitzat per Bat a Bat. La presentació anirà a càrrec de l’autora, la Marta Sureda i l’Alina Ballester.

Així mateix, la programació del Centre d’Art Cal Massó també dedicarà un espectacle al públic familiar, i és per això que el dia 29 de desembre a les 18 hores es podrà veure el nou espectacle de titelles de l’Arnau Colom: Matito i la Sirena Hidràulica. Greta és una dona gran que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l’única que encara la fa servir. Té la cara plena d’arrugues i una cistella plena de trastos. Però n’hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu de 1920 en el qual va conèixer a Matito i on va néixer aquest desig encara per complir.

A part, fins al dia 28 de novembre es pot visitar l’exposició d’escultures Ànimes de l’artista ARES, i l’exposició de fotografies Noves Vides de la fotògrafa Rosa Llaveria, de dimecres a dissabte de 18 a 22 hores a Cal Massó.

Ànimes és fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura. La inconsciència en què s’ha creat inicialment part de l’escultura, fruit d’anys de pintures involuntàries i de la participació inconnexa de diverses persones, suggereixen una llibertat i una expressivitat que ha captivat a l’escultor per desenvolupar les peces que es mostren.

Comentarios
Multimedia Diari