Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concerts i llibres a la programació del Centre d'Art Cal Massó

També inclou l’espectacle de titelles, per al públic familiar, ‘Matito i la Sirena Hidràulica’

Diari de Tarragona

Whatsapp
El concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey serà el 30 de desembre, a les 21 hores, a Cal Massó. FOTO: CAL MASSÓ

El concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey serà el 30 de desembre, a les 21 hores, a Cal Massó. FOTO: CAL MASSÓ

Dos concerts, tres presentacions literàries i espectacles en família són algunes de les propostes que inclou la programació del Centre d’Art Cal Massó de Reus durant els mesos de novembre i desembre. Prèviament, avui a les 18.30 hores l’associació SUPERA’T, de persones amb l’espectre autista, farà el seu acte de presentació a Cal Massó, amb una xerrada, col·loqui i música en directe amb Joan Masdéu.

En l’àmbit musical, el primer concert tindrà lloc el dia 30 de novembre a les 21 hores, amb el Marcel Lázara i la Júlia Arrey, que visitaran la capital del Baix Camp per presentar el seu nou espectacle KM.0 – Pedalant endins a la sala gran del Centre d’Art Cal Massó. Acompanyats de la guitarra i la zabumba cantaran al públic a cau d’orella amb una proposta orgànica i de proximitat

Així mateix, el diumenge 1 de desembre a les 19 hores, The New Catalan Ensemble en format sextet i Josep Pedrals a la recitació, oferirà Bestiari en concert.

Pel que fa a les presentacions de llibres, el primer acte serà aquesta setmana. El divendres dia 22 de novembre a les 19.30 hores Xavier Bosch presentarà la seva novel·la Paraules que tu entendràs, la seva darrera obra d’èxit. El segon acte serà el dia 28 de novembre a les 19.30 hores, i consistirà en una performance artisticoliterària de presentació del llibre digital de Lena Paüls Bombes de llavors, amb l’esclat de vint llavors d’artistes reusencs que han arrelat i fructificat interpretades amb paraules, veus, sons i moviments al voltant de la idea d’esperança activa.

Per últim, el dia 13 de desembre a les 19 hores, l’Ame Soler presentarà el seu llibre Som les netes de les bruixes que no vau poder cremar, acte organitzat per Bat a Bat. La presentació anirà a càrrec de l’autora, la Marta Sureda i l’Alina Ballester.

Així mateix, la programació del Centre d’Art Cal Massó també dedicarà un espectacle al públic familiar, i és per això que el dia 29 de desembre a les 18 hores es podrà veure el nou espectacle de titelles de l’Arnau Colom: Matito i la Sirena Hidràulica. Greta és una dona gran que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l’única que encara la fa servir. Té la cara plena d’arrugues i una cistella plena de trastos. Però n’hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu de 1920 en el qual va conèixer a Matito i on va néixer aquest desig encara per complir.

A part, fins al dia 28 de novembre es pot visitar l’exposició d’escultures Ànimes de l’artista ARES, i l’exposició de fotografies Noves Vides de la fotògrafa Rosa Llaveria, de dimecres a dissabte de 18 a 22 hores a Cal Massó.

Ànimes és fruit d’una intuïció que cerca l’ànima de l’art a partir de les històries viscudes als cavallets de pintura. La inconsciència en què s’ha creat inicialment part de l’escultura, fruit d’anys de pintures involuntàries i de la participació inconnexa de diverses persones, suggereixen una llibertat i una expressivitat que ha captivat a l’escultor per desenvolupar les peces que es mostren.

Temas

Comentarios

Lea También