Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concurs de pessebres i diorames a Vinyols

A partir d'avui, 6 de desembre, estan obertes les inscripcions per participar en aquest certamen.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El pessebre que s'ha muntat a l'Ajuntament de Vonyols i els Arcs.

El pessebre que s'ha muntat a l'Ajuntament de Vonyols i els Arcs.

L’Ajuntament de Vinyols i els Arcs ha fet públiques les bases per al concurs de pessebres i diorames de Nadal, al qual es poden inscriure tots els habitants del municipi, entitats o comunitats de veïns que hi vulguin participar.

Les inscripcions s’obriran a partir d'avuidimecres dia 6 de desembre, el mateix dia que s'ha presentat el pessebre instal·lat a l’Ajuntament.

Molts veïns han anat aquesta tarda a veure el pessebre de l'Ajuntament de Vinyols.

El concurs se celebra per tercer any consecutiu i s’hi poden presentar tant els pessebres tradicionals com també diorames, que són petites instal·lacions tridimensionals que permeten crear una sensació de profunditat en imatges.

Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic fins al dia 20 de desembre i en el moment de formalitzar la inscripció caldrà especificar si es presenta un pessebre o un diorama.

Estan permeses totes les tècniques en la creació dels pessebres, de manera que es deixa espai lliure a la creativitat de cadascú, tot i que es tindran en compte la utilització de materials reciclats o naturals, l’elaboració pròpia i en família, la il·luminació, el moviment i l’originalitat.

El concurs preveu un primer, segon i tercer premi que consisteixen en un val de 60, 40 i 30 euros respectivament per gastar a qualsevol comerç de Vinyols i els Arcs.

El 23 de desembre el jurat, format per la guanyadora de la passada edició del concurs, el fotògraf de la revista local El Replà i un tècnic en il·luminació, visitarà els pessebres i diorames el dia 23 de desembre. L’entrega de premis tindrà lloc el dia de Sant Esteve a les 20h.

Primer concurs de balcons i façanes

Paral·lelament al concurs de pessebres, l’Ajuntament ha organitzat aquest Nadal 2017 el primer concurs de balcons i façanes al qual poden participar tots els balcons, finestres i façanes enllumenats per a les festes del Nadal, amb motius tradicionals catalans excloent, per tant, representacions no pròpies com les del Pare Noel.

Com en el cas del concurs de pessebres i diorames es tindrà en compte la utilització de materials reciclats, l’originalitat i l’elaboració en família. Les inscripcions, visita del jurat i entrega de premis coincidiran amb els del concurs de pessebres.

L’entrega de premis dels concursos és una més de les moltes activitats que ha preparat l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs per als dies de Nadal i Reis i que inclouen cantades de nadales, concerts, la revetlla de Cap d’Any o el Pessebre Vivent.

L’agenda completa d’activitats es pot consultar a www.vinyols.cat

Temas

Comentarios

Lea También