Detinguda una dona en una batuda antidroga a Riudoms

Els Mossos d'Esquadra van irrompre poc després de les deu de la nit de dijous al bar Victòria, del carrer Sant Bonifaci. 

14 julio 2017 09:02 | Actualizado a 14 julio 2017 09:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos cotxes del cos de vigilants de Riudoms van tallar a les deu de la nit d'aquest dijous el carrer Sant Bonifaci de Riudoms. L'objectiu era evitar que les persones que poguessin ser identificades en l'operatiu de venta o consum de drogues programat al bar Victòria, situat en aquest vial, poguessin fugir.

 

Una furgoneta dels ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) de la comisaria de Reus va aturar-se davant del local i va demanar que tots els clients i propietari sortissin per ser identificats i escorcollats.

19 persones, de diferents edats i nacionalitats van ser registrades pels agents dels Mossos d'Esquadra, que van trobar en sis d'ells proves suficients per aixecar actes per consum de drogues.

L'operatiu va acabar amb 19 identificats i sis actes per consum d'estupefaents

Durant l'escorcoll, a la pared del davant del bar, una dona de 53 anys va intentar dissimular diverses paperines que portava en una butxaca. En un moment donat, les va tirar al terra i va posar-hi el peu al damunt.

Un dels agents ho va veure i va confiscar sis paperetes de cocaïna i dues bosses de marihuana. La primera droga pesaria poc més de 3,5 grams i la segona, no arriba a aquest pes. A banda, la dona que és veïna de la localitat del Baix Camp, també portava al damunt 75 euros amb diverses fraccions. 

La detinguda farà 54 anys al setembre i és veïna de la localitat

La riudomenca va quedar detinguda per ser autora d'un pressumpte delicte contra la salut pública.

Abans de la mitjanit, l'operatiu dels Mossos es va aixecar i la normalitat va tornar al carrer Sant Bonifaci. Aquesta batuda a Riudoms feia dies que estava a l'agenda dels Mossos i venia motivat per la tipologia de clients que freqüenten aquest local, on va quedar demostrat que es consumeixen drogues. De fet una les actes va anar dirigida cap al propietari del bar Victoria.

Comentarios
Multimedia Diari